Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NYX PROFESSIONAL Makeup Total Control Drop Foundation Cocoa

20 Betyg
189:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

En silkeslen, matt foundation som du justerar med den medföljande pipetten. Fortsätt tills du har uppnått den look du känner för just idag.

Vill du ha mer täckning? Tillsätt några droppar till. Borsta som en expert med Total Control Drop Foundation Brush för en otroligt slät finish
NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Videos

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Bäst och billig

  Känns ingenting. bra teckning och superenkel applicering. Jag har gått igenom två flaskor snart, dags för en tredje tror jag :D Jag är så blek att jag har svårt för att hitta foundation men med denna är jag inte ens den ljusaste, awesome!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • idag 13:18

  Billig och grym

  Så himla bra foundation. Täcker allt men känns inte tjock och ofräsch, tvärtom, man känner sig nästan osminkad med en super täckande finnish. Har grov acne och tycker de döljer det mesta. Älskar den! Provat många foundation men den här är lätt den bästa.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Love it

  Älskar denna! Jag har tidigare bara vågat användt mig av puder-foundation då jag upplevt flytande foundations som "creaseiga" och kakiga, men denna är otroligt fin och håller hela dagen! :) dock behövs fler droppar än 2st för att det ens ska täcka litegrann.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Gillar den

  Den känns väldigt lätt på huden och irriterar inte alls, dock så är det svårt att kontrollera mängden man får ut och den täcker inte allt i ansiktet
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Först när jag satte på den tyckte jag färgen va för ljus och att de inte riktigt passade. Efter några min smälter den typ in i huden och får det att de så bra ut!! Ett minus är att den är inte så matt som jag trodde så kan tänka mig att de blir ganska oljigt under dagen.
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018