Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Vivid Brights Eyeliner Petal

15 Betyg
79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Teckna ett streck över ditt ögonlock med de nya NYX PROFESSIONAL MAKEUP Vivid Liners. Dessa eyeliners finns i nio otroliga nyanser och ger ett intensivt färgresultat omedelbart.

 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1859-170-0004

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
128:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
145:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.9

Baserat på 15 betyg
1
1
3
4
6
 • för 10 månader sedan

  Violett

  Lätt att applicera, penseln känns knappt. Fin färg (violett), dock lite mörkare än bilden visar. Tyvärr gör det att den ser ganska "svart" ut bakom glasögon. Är inte heller så dryg. Men jag gillar den ändå, har inte hittat någon annan som toppar denna.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 6 dagar sedan

  Nyx är bäst på eyeliners

  ÄLSKAR färgutbudet, så snyggt med en pop of colour i eyelinern. Samma grymma eyeliner-formula som andra bästsäljare inom Nyx, älskar dessa.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Läcker blå eyeliner ❤

  Jättebra &Nyx testar inte sina produkter på djur ❤ rekommenderar varmt 😊
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Bra till priset.

  Har testat den röda, violetta och blåa och tycker att alla har väldigt bra pigment. De är lätta att ta på med den väldigt tunna penseln. Det som drar ner betyget är att de inte håller så bra för mig, tenderar att bli lite krackelerade efter ett tag men det syns inte så mycket på längre avstånd.

  Kan också säga att om man har känsliga ögon är dessa (för mig i alla fall) lite irriterande och svider lite.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • ok

  Har den röda, den är väldigt pigmenterad och hyfsat lätt att måla med om man är van vid flytande eyeliner. Den torkar dock och blir tjock och krispig väldigt fort, så tar man för tjockt eller flera lager kan det börja flaga. Jag upplever också att den svider lite i ögonen, men det är överkomligt. Den är matt och har en lite speciell textur, om man tar den på mjukare hudpartier så liksom drar den ihop huden och skapar som en liten fåra. Men det syns bara om man kollar nära, inget extremt. Största besvikelsen är dock att det står på att den ska hålla i 12 månader, jag har haft den lite mindre än så och den är nu helt torkad även fast jag inte använt den mer än ett par gånger. Slutsatsen är att den är väldigt fin, rolig och billig om man vill testa nåt liknande, men eftersom den torkade så fort , hade lite skum textur och sved lite så kommer jag testa nån annan produkt nästa gång.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Brilliant!

  Håller förvånansvärt bra för att inte vara vattenfast. Har själv rätt oljiga ögonlock och trodde att linern skulle smetas ut snabbt men höll en hel dag! Pigmentet är riktigt bra och färgen fantsatisk.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019