6 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 99 betyg
4
13
16
30
36
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 21 månader sedan

  Bästa ögonbrynspennan

  Detta är min absoluta favorit till ögonbrynen, sitter sjukt bra och är dessutom sjukt bra pris på!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Absolut bästa ögonbrynspenna’

  Jätte fin färg i ash Brown och håller länge utan att brytas av eller kladda. Jätte bra penna!👌👌
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Helt OK!

  Jag har testat färgerna Taupe och Espresso och blev faktiskt lite chockad över dessa färger. Jag har använt färgen Taupe på andra ögonbrynsprodukter och har alltid tänkt mig denna som en kallare nyans än Espresso. Dock är det tvärtom med denna produkt. På min bild är Taupe den övre och Espresso den nedre.

  Konsistensen är mer åt det hårdare hållet, så man får vara lite försiktig för att spetsen inte ska gå sönder. Tycker även att den ibland har en tendens att lägga sig lite ojämnt i brynet, och bitvis kan det komma jättemycket produkt.

  Spetsen är bred, vilket gör det lättare att tona ut färgen på brynet. Det går även att göra en något tunnare linje till utkanten av brynet, eller om man vill definiera brynet ytterligare.

  Jag har använt mig av denna dagligen från att jag fick hem den och tycker att jag med lite träning lyckas få till hyfsat naturliga bryn väldigt fort, vilket gillas. Dock tar jag fortfarande fram min Anastacia-penna när jag vill ha mer framhävda bryn.

  Jag skulle verkligen rekommendera denna om man är ute efter en billig, prisvärd ögonbrynsprodukt. Den funkar absolut till en enkel vardagsmakeup.

  #Lykoinflutester #nyxprofessionalmakeup
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Lyko Kundtjänst -
  för 2 veckor sedan

  För naturliga bryn!

  Jag använder mig dagligen av pomade till mina bryn då ja föredrar lite skarpare linjer och mer täckning (eftersom jag knappt har några ögonbryn alls så vill man ju överkompensera lite, heh)

  Med denna fick jag faktiskt ett väldigt bra och naturligt resultat som jag blev nöjd med. Lite mindre täckning, men perfekt färg och en naturligare look. Dock svårt att få färgen att fästa vid områden där det inte är några strån (som sagt, I got zero brows).

  Nog spetsig penna för att måla enskilda strån. Jag var dock ovan med en sån här typ av penna då jag bröt av den det första jag gjorde när jag försökte måla. Är som sagt van vid pomade och pensel, och jag antar att jag målar för aggressivt 🤷🏼‍♀️.
  Färgen taupe passar mig perfekt då jag har blekt hår med mörkblond utväxt. Jag föredrar lite mörkare bryn för tydligare drag.

  Jag diggar denna supermycket och har börjar använda denna till vardags! Rekommenderar.

  #LykoInflutester #NyxProfessionalMakeup
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Stabil penna

  Mina ögon har verkligen öppnats för ögonbrynspennor på sistone, är kanske sen till racet men har hållit mig till pomades hittills, och den här pennan uppfyllde dem kraven som jag tycker är ett måste. Den var spetsig, så man lätt kan dra raka och tunna sträck där dem behövs, och den var tillräckligt hård (men inte torr) så att man ordentligt kan måla med den. Så absolut en stabil penna för att måla sina ögonbryn med, inte den bästa jag lekt med; men för sitt pris bra!

  #Lykoinflutester #Nyxprofessionalmakeup
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  BRYN PENNA MED BORSTE

  Gillade att det fanns både borste och färgpenna på samma, bonus!! Dock var det väldigt torr färg, ingenting ville fastna på ögonbrynet, fick slita och måla flera gånger utan resultat, här skulle jag rekommendera att isåfall ta en mörkare färg än man brukar då det ändå blir ett svagt resultat...

  #Lykoinflutester #nyxprofessionalmakeup
  gillar
  för att lämna en kommentar

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Micro Brow Pencil Chocolate

99 Betyg
129:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Bygg upp fylliga och vackra bryn med vår tunna Micro Brow Pencil. Så precis att den täcker även de tunnaste hårstråna med färg för en finish som ser naturlig ut.

- En mekanisk mikro-brynpenna som formar, definierar och fyller ut även fina hårstrån för en naturlig look.

1g

 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1859-162-0003

Gåva på köpet

Köp 3 produkter från NYX PM, få en gåva på köpet!

Köps ofta tillsammans

238:-
339:75

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.