Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 3 betyg
1
0
1
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 4 veckor sedan

  Den gula..

  Har bara den gula vivid brights eyelinern och har aldrig provat någon annan nyans, så kan bara tala för just den i gul nyans. Den är hur som helst det mest meningslösa köp jag gjort. När den torkat efter man dragit en sträck med den på ögat så blir den till värsta tjocka stenhårda kakan på ögonlocket! Den känns som att man har dragit en tjock limrand efter franskanten så mycket stramar den åt huden på ögonlocket när den torkat. Man ser inte klok ut. Jag har provat att göra på alla olika sätt jag kan tänka mig, men den blir bara en tjock kaka som förstör. Tar man sparsamt med produkt så blir det bara streaky och väldigt ojämn. Nej, jag kommer nog inte våga köpa någon annan nyans och prova heller efter detta fiaskot. Är nog en bättre idé att använda sig av crazy coloured eyeliner i gel-format skulle jag vilja säga.
  Gilla
 • för 7 månader sedan

  Inte lika grön som jag hoppats

  Envy är mer pastelligt turkos än grön tyvärr. Hade hoppats att den var lika intensiv som den röda jag har (minns inte namnet), i övrigt inget fel på den
  Gilla
 • för 34 månader sedan

  Uppdelade

  Varför är dom här tre färgerna (envy, escpae & delight) separerade från dom andra sex färgerna av NYX vivid brights eyeliner? Är det någon skillnad på dom?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 34 månader sedan
   Det är ingen skillnad på dessa det har nog bara blivit något tekniskt som gör att de ej ligger under samma.
   Gilla

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Vivid Brights Eyeliner Delight

3 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Teckna ett streck över ditt ögonlock med de nya NYX PROFESSIONAL MAKEUP Vivid Liners. Dessa eyeliners finns i nio otroliga nyanser och ger ett intensivt färgresultat omedelbart.

 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1859-206-0003

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020