1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 16 betyg
1
1
4
4
6
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 16 månader sedan

  Så fin!

  Superbra pensel för de som gillar just en pensel och inte en penna. Lättapplicerad, torkar fort, pigmenterad. Superfin och stark färg! Den enda anledningen till att den inte får 5 stjärnor är för att den rinner ut på mig som har rinniga ögon, hade önskat att den fanns i vattenfast. Om ni inte har rimliga ögon som jag har, köp!
  11 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 16 månader sedan
   Snyggt målat 🤗
   1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 16 månader sedan

  Nyx är bäst på eyeliners

  ÄLSKAR färgutbudet, så snyggt med en pop of colour i eyelinern. Samma grymma eyeliner-formula som andra bästsäljare inom Nyx, älskar dessa.
  3 gillar
 • för 18 månader sedan

  Läcker blå eyeliner ❤

  Jättebra &Nyx testar inte sina produkter på djur ❤ rekommenderar varmt 😊
  3 gillar
 • för 23 månader sedan

  Bra till priset.

  Har testat den röda, violetta och blåa och tycker att alla har väldigt bra pigment. De är lätta att ta på med den väldigt tunna penseln. Det som drar ner betyget är att de inte håller så bra för mig, tenderar att bli lite krackelerade efter ett tag men det syns inte så mycket på längre avstånd.

  Kan också säga att om man har känsliga ögon är dessa (för mig i alla fall) lite irriterande och svider lite.
  2 gillar
 • för 24 månader sedan

  ok

  Har den röda, den är väldigt pigmenterad och hyfsat lätt att måla med om man är van vid flytande eyeliner. Den torkar dock och blir tjock och krispig väldigt fort, så tar man för tjockt eller flera lager kan det börja flaga. Jag upplever också att den svider lite i ögonen, men det är överkomligt. Den är matt och har en lite speciell textur, om man tar den på mjukare hudpartier så liksom drar den ihop huden och skapar som en liten fåra. Men det syns bara om man kollar nära, inget extremt. Största besvikelsen är dock att det står på att den ska hålla i 12 månader, jag har haft den lite mindre än så och den är nu helt torkad även fast jag inte använt den mer än ett par gånger. Slutsatsen är att den är väldigt fin, rolig och billig om man vill testa nåt liknande, men eftersom den torkade så fort , hade lite skum textur och sved lite så kommer jag testa nån annan produkt nästa gång.
  1 gillar
 • för 27 månader sedan

  Violett

  Lätt att applicera, penseln känns knappt. Fin färg (violett), dock lite mörkare än bilden visar. Tyvärr gör det att den ser ganska "svart" ut bakom glasögon. Är inte heller så dryg. Men jag gillar den ändå, har inte hittat någon annan som toppar denna.
  4 gillar

NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Vivid Brights Eyeliner Violet

16 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Teckna ett streck över ditt ögonlock med de nya NYX PROFESSIONAL MAKEUP Vivid Liners. Dessa eyeliners finns i nio otroliga nyanser och ger ett intensivt färgresultat omedelbart.

 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1859-170-0001

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter