2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 14 betyg
0
0
2
5
7
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 2 veckor sedan

  Fantastisk curler!

  Fantastisk! En mycket bra locktång. Att man kan ställa in olika temperaturer är också grymt bra. Vi har alla olika hårtyper som kräver olika värme. Det tycker jag är awesome att man kan göra. Det jag gillar mer med den är att den är så lång, har haft en för många år sedan som var så kort och inte kunde locka hela mitt hår på ett bra sätt då jag ha långt hår. Jag rekommenderar verkligen denna produkt. Enkel att använda och lägga lockarna blir fantastiska. Lång sladd är ett plus, den trasslar inte heller och lockarna blir glansiga och fina.
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Fina lockar

  Precis som någon annan skrev tyckte jag att högre värme gav mer hållbara lockar.
  Lång sladd, display med touch och låsfunktion så man inte råkar trycka när man lockar håret.
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Inte helt perfekt

  Lockarna får alltid fin form tycker jag jag blev besviken första gången den användes på låg värmenivå för att lockarna tappade formen efter bara en halvtimme. Kör man på högsta värmen (som visserligen är slitsamt för topparna) så håller sig dock lockarna för en helkväll ute, eller en hel dag på kontoret. Jag kan störa mig på att det inte är en jämnare övergång i flärpen som fälls ned över håret, ibland blir det en liten twist längst ner på locken som man får justera i efterhand, detta hade kunnat undvikas med en tunnare ”flärp”. Storleken på lockarna går att justera, lockarna blir riktigt snygga även med större delar hår per omgång. Passar inte för de minsta korkskruvarna med härliga Victoria Sectet svallet fixar man lätt med den. Jag rekommenderar den till de som har allt och vill addera med en snygg och lyxig locktång som kan ha framme där hemma, ska man ha enbart en eller några få verktyg till håret där hemma så är tyvärr inte denna den rätta!
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Fancy lockar

  Här har ni en locktång som gör sitt jobb, den kan få vilket tråkiga hår som helst att bli hollywoodfint. Det värmer upp snabbt och har en digital display där det är enkelt att ställa in gradantalet.
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Bra och snabb!

  Snabb uppvärmning och extra plus för displayen som är modern och enkel samt går att låsa för att inte av misstag råka stänga av eller byta temperatur.
  Gilla

OBH Nordica
Björn Axén Tools Touch Curler 25mm

14 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Proffesionell locktång framtagen i sammarbete med Björn Axén stylister, för perfekt definierade lockar. Med keramisk keratin beläggning och valbar värmeinställning möjliggör denna locktång en skonsam och enkel stylingprocess.
 • LCD display med touch funktion för att justera temperaturen
 • Lång värmedel möjliggör ett snabbt resultat med maximalt med lockar
 • Keramisk beläggning med keratin för resultat med lyster
 • Automatisk avstängning
 • Extra-lång 2,8m sladd
 • Kategori:Locktång
 • Artikelnummer:
  1055-362-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019