Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

OFRA Cosmetics
Blemish Treatment Cream

Bli först med att betygsätta produkten
349:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

OFRA Cosmetics Laboratories Blemish Cream är lämplig för användning på problem hud, akne, finnar eller månads utbrott som förknippas med menstruation. Den är också perfekt för att bli av med nybildade finnar. Blemish Treatment Cream består av en stark och effektiv formula, som kommer att fungera direkt. Denna produkt är klar och kan appliceras före foundation.

Benzoyle Peroxid har en kraftfull anti-bakteriell effekt på huden med omedelbara resultat. Den fungerar som en peeling agent. Den ökar hudens omsättning, rensar porer och minskar antalet bakterier. OFRA Cosmetics Laboratories Blemish Cream är även lämplig för användning efter vaxning för att förhindra breakouts i ansiktet eller på ryggen.

Användning: Applicera en liten mängd på det påverkade området morgon och kväll. Den kan användas direkt på finnar, eller för dig med akne, över hela ansiktet och halsen (bröst och rygg om det behövs). Undvik applicering nära ögonen. Sluta använda när området rensats upp.

För snabbare resultat rekommenderar vi användning av OFRA's Acne Treatment Mask på det påverkade området under natten. Var också noga med att tvätta huden regelbundet med vår Vitamin C Cleanser och att dricka mycket vatten.

60 ml

  • Kategori:Dagkräm
  • Artikelnummer:
    1969-150-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019