Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

OFRA Cosmetics
Skin Care Peptide Hydrating Mask

Bli först med att betygsätta produkten
529:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Upptäck den kraftfullt återfuktande effekten av en tröstande mask som aktiverar huden med fukt.

OFRA Cosmetics Peptide Hydrating Mask inriktar sig på den absolut största anledningen till hudens åldrande - förlust av fukt!
Denna ansiktsmask behandlar problemet vid dess källa. Dess utsökta konsistens ger huden en omedelbart lugnande känsla. Användning av OFRA Cosmetics Peptide Hydrating Mask kommer att resultera i mjukare, slätare och fastare hud.

Användning:
Applicera masken på kvällen för att ingjuta huden med fukt under natten, eller applicera ett tjockt lager på ren hud och låt verka i 15 minuter. Den kortare behandlingen är särskilt effektiv efter att din hud exponerats för solljus.
De flesta av ingredienserna kommer att absorberas snabbt av törstig hud och formulans kraftfulla ingredienser, såsom Silk Peptider och Hyaluonsyra ger omedelbara resultat. De aktiva ingredienserna erbjuder ett 3D hydraconcept för cirkulation av fukt i alla hudlager. Lämplig för normal, torr och känslig hud.

Peptide Hydrating Mask innehåller en otroligt stor mängd ingredienser som är bra för din hud. Bland annat Aquaxyl för återfuktning som inkluderar aminosyra, Japanskt grönt te, bisabolol och Silk Peptider.

60ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter