Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

OFRA Cosmetics
Energizing Elixir 100 ml

Bli först med att betygsätta produkten
119:-Rek. pris 159:-
Det är något speciellt med känslan av "jag kan erövra världen" lycka över att ha 100% batterilivslängd på din telefon, och ibland behöver din hud samma känsla. På OFRA Cosmetics har vi återskapat den här sensationen som en toner som desinficerar och återuppbygger huden.

Energizing Elixir fungerar som en prepping-lösning, precis som namnet antyder, det är magiskt lugnande och laddar huden. Fullpackad med antibakteriella egenskaper och aloe vera, denna formula är perfekt lämpad för att bli en del av din on-the-go hudvårds rutin tex före- eller efter träningspass. Stand out ingrediensen i denna produkt är Sepitonic M3.

På helt egen hand syresätter denna anti-aging ingrediens huden, vilket förnyar celltillväxt som håller huden ungdomlig och glowing. Sepitonic M3 ökar även förmågan hos övriga ingredienser för att göra dem ännu effektivare.

Denna toning vätska är lämplig för alla hudtyper eftersom den inte är formulerad med de typiska toning ingredienserna, såsom överdrivet uttorkande syror eller alkoholer som kan lämna huden obalanserad.

Användning: Applicera på en bomullspad och svep över hudytan som en del av en hudvårdsrutin före serum och återfuktande eller när som helst när din hud behöver en uppfriskning.

100ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019