Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

OGX Pink Sugar Plum Paket

3 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Drömlik återfuktning! En ljuvlig blandning som återfuktar håret med hjälp av daggiga plommon och sött kokosnötssocker. Med inslag av väldoftande rosa pioner för ett fantastiskt svall.

OGX Pink Sugar Plum Shampoo 358ml
OGX Pink Sugar Plum Conditioner 385ml

1 användarbild

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4

Baserat på 3 betyg
0
0
1
1
1
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  OGX gör mig ALDRIG besviken!

  Från hjärtat, jag har aldrig stött på ett så bra märke som OGX. Har aldrig blivit besviken! Har testat många nu och detta är en av favoriterna! Doften är gudomlig. Låter alltid balsamet sitta i lite extra länge för håret blir då himla fint. Håret älskar detta schampo och balsam när det är kallt här i norden eller på sommaren när håret får mycket som, ni vet när håret blir lite torrt och frissigt. Återfuktar extremt bra och jag behåller en toppen kvalitet på håret. #lyko
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Riktigt bra!

  Jag har tjockt hår där topparna är torra och där hårbotten både har starka tendenser till att bli fet och att klia. Med detta schampo och balmsam kliar inte min hårbotten. Jag har använt detta schampo under sommaren då jag är i ännu större behov av maximal fukt under vintermånaderna. Ska tillägga att den är lagom parfymerad. Har själv svårt med produkter som luktar/doftar för mycket. Den här doftar underbart och sköna vibbar, och inte godis-aktigt som jag först var rädd för att det skulle dofta när jag beställde paketet. Rekommenderar detta!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 11 månader sedan

  Okej men inte mer.

  Jag ville prova ett dyrare shampoo/balsam för att se om de var så mycket bättre än de billiga. Svar: nej, det är de inte! Balsamet är jättebra men shampoot är inte särskilt drygt. Och doften...tja, jag hade nog väntat mig lite mer! Det luktar gott men är ingen doftsensation direkt!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019