Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Olaplex Bond Maintenance Conditioner (No5) 250ml

27 Betyg
289:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Passa på att köpa till

Lyko Travel Set29:30Rek. pris 49:-
Beskrivning
Ingredienser
Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam?

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan.

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden.

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande.

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen.

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre!

Olaplex No.3:
En intensiv behandling som på ett effektivt sätt sammanlänkar hårets svavelbindningar. Den patenterade teknologin fungerar på alla hårtyper och lagar håret inifrån och ut. Endast 10 minuters behandling krävs, sedan tvättas No.3 ur håret med No.4. Används veckovis.

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen.

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen.

250ml

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
568:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
597:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.7

Baserat på 27 betyg
0
2
0
3
22
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 11 månader sedan

  Riktigt bra!

  Jag har använt Olaplex1-3 i flera år. Igår gjorde jag en behandling tillsammans med både 4 och 5. Wow! Otroligt drygt balsam. Behövdes ytterst lite och jag har riktigt långt hår. Håret kändes bra i texturen. Rekommenderas även shampoot Testa!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 11 månader sedan

  Olaplex balsam No5 och Olaplex shampoo No4

  Jag har fint hår med något torra toppar.
  Jag har använt Olaplex No3 regelbundet och tycker att det är en helt fantastisk produkt!
  Därför "kastade jag mig över" det här balsamet No5 och schampot No4 så fort det fanns att köpa.
  Det utlovar att reparera, stärka och ge optimal fukt till håret.
  Även om det är nog så bra sammansättning i produkterna så upplever jag att mitt hår bara blir torrare efter användning. Håret blir som svinto i längderna direkt efter tvätt och alla småhår står rakt ut och jag upplever även att det blir frizzigt (vilket jag aldrig har gjort innan). Jag blev tvungen att återfukta hårlängderna med mer olja än normalt för att få bort allt det sträva och frizziga. Nej, det här var en besvikelse.
  gillar
  • nancy
   för 10 månader sedan
   Håller med dig! Får samma resultat
   gillar
  • samantha
   för 3 månader sedan
   Jag upplever att håret känns mjukt men får samma resultat att håret blir jätte frissigt och ser otroligt trasigt ut?
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Mycket bra!

  Schampot är väldigt drygt. Detta balsam är ganska drygt och fungerar mycket bra på mitt långa hår.
  (Det for tyvärr rätt illa vid min senaste hemmafärgning med L’Oreal Excellence 6.3 som jag inte använt tidigare och inte kommer att använda igen. Dessutom blev det mycket mörkare än färgprovet i butiken).
  Nu använder jag de olika Olaplexprodukterna och håller mig till mitt vanliga färgmärke (även om det ägs av L’Oreal det också, som så mycket annat)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  BÄSTA BALSAMET

  Har använt nr.3, 4 & 5 i några månader och upplever att håret känns mycket tjockare och friskare. Håret är lätt att borsta igenom efter tvätt och trasslar inte. Har tunt & behandlat nordiskt hår och detta passade perfekt till mig.
  Jag använder detta balsamet ända in i hårbotten för att det funkar som en ''kräm'' för hårbotten (precis som ansiktskräm). De gånger jag bytar och testar något annat balsam börjar det klia och bli irriterat i hårbotten. Så jag återgår hela tiden till denna fantastiska produkt som återställer fuktbalansen i håret & hårbotten. Jag tycker inte att den tynger ner håret.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Utredande!!

  Ett väldigt utredande balsam som ger håret maximalt med fukt. Ger en härlig känsla och lämnar håret mjukt och lent. För bästa effekt använd detta efter No. 4!! Väldigt drygt balsam. Vi på Hede älskar Olaplex hårvård!!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 månader sedan

  Som smör

  Ett tjockt balsam som verkligen ger en smörjande effekt. Håret blir mjukt och känns starkt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 2 månader sedan

  AMAZING

  Olaplex är en helt ny nivå av hårvård!! Detta balsam räcker väldigt länge och det skapar en otrolig känsla till ditt hår! ÄLSKAR
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019