Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Olaplex Bond Maintenance Shampoo (No4) 250ml

11 Betyg
279:-
Beskrivning
Ingredienser
Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam?

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan.

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden.

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande.

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen.

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre!

Olaplex No.3:
En intensiv behandling som på ett effektivt sätt sammanlänkar hårets svavelbindningar. Den patenterade teknologin fungerar på alla hårtyper och lagar håret inifrån och ut. Endast 10 minuters behandling krävs, sedan tvättas No.3 ur håret med No.4. Används veckovis.

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen.

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen.

250ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1737-105-0250
Olaplex

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 vecka sedan

  Riktigt bra

  Jag har använt Olaplex1-3 i flera år. Igår gjorde jag en behandling tillsammans med både 4 och 5. Wow! Otroligt drygt shampoo. Behövdes ytterst lite och jag har riktigt långt hår. Håret kändes bra i texturen. Rekommenderas även balsamet. Testa!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 1 vecka sedan

  Olaplex shampoo No4 och Olaplex balsam No5

  Jag har fint hår med något torra toppar.
  Jag har använt Olaplex No3 regelbundet och tycker att det är en helt fantastisk produkt!
  Därför "kastade jag mig över" det här schampot No4 och balsamet No5 så fort det fanns att köpa.
  Det utlovar att reparera, stärka och ge optimal fukt till håret.
  Även om det är nog så bra sammansättning i produkterna så upplever jag att mitt hår bara blir torrare efter användning. Håret blir som svinto i längderna direkt efter tvätt och alla småhår står rakt ut och jag upplever även att det blir frizzigt (vilket jag aldrig har gjort innan). Jag blev tvungen att återfukta hårlängderna med mer olja än normalt för att få bort allt det sträva och frizziga. Nej, det här var en besvikelse.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 dagar sedan

  Riktigt bra!

  Håret känns luftigt och återfuktat , älskar! Så otroligt drygt schampo, ger ett härligt lödder och håret känns rent länge.
  gillar
  • lotta
   Medarbetare på Lyko -
   för 4 dagar sedan
   Väntat på din recension 😍 yay! Blir att köpa här med...har ju inte köpt några andra shampoon ;) typiskt att mannen och jag har delat konto.
   gillar
  • jenni
   för 3 dagar sedan
   hoppas du gillar det lika mkt 😃 Haha men detta måste man ju verkligen testa 👌🏼 Olaplex ❤️
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Extensions

  Hej!
  Funkar olaplex produkter på exstensions med äkta löshår med?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 vecka sedan
   Hej Nina! Eftersom att ett löshår är "dött" hår så funkar det inte fullt på samma sätt men det vårdar såklart. Var försiktig vid fästena på ditt löshår.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Underbart

  Älskar både schampot och balsamet och tycker håret känns både superrent och återfuktat efteråt. Produkterna är dryga och man behöver verkligen så lite schampo för det löddrar så mycket och kan ändå fördela sig i hela håret. Så nöjd!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Jag är såld!!!

  Jag är supernöjd med detta schampo! Bästa jag någonsin provat. Otroligt dryg produkt, behövs en klick i storleken som en 50 öring för o tvätta håret, och jag behöver inte heller tvätta det två ggr för att få de rent.
  Balsamet är väldigt utredande och krämigt i konsistensen vilket jag gillar! Efteråt känns håret återfuktat och friskt! Känns inte tungt eller frizzigt.
  Olaplex, you’ve done it agian!
  10 av 10 tummar upp!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Superbra!

  Gillar känslan i håret när jag tvättar det, väldigt drygt och känns som det gör rent varenda hårstrå. Doftar fräscht och lagom mycket! Känns bra i håret när det torkar också, som att det stärker och hjälper håret mot dagligt slitage pga styling och annat.
  gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018