Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Olaplex Bond Maintenance Shampoo (No4) 250ml

34 Betyg
279:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam?

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan.

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden.

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande.

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen.

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre!

Olaplex No.3:
En intensiv behandling som på ett effektivt sätt sammanlänkar hårets svavelbindningar. Den patenterade teknologin fungerar på alla hårtyper och lagar håret inifrån och ut. Endast 10 minuters behandling krävs, sedan tvättas No.3 ur håret med No.4. Används veckovis.

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen.

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen.

250ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1737-105-0250
1 användarbild

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
338:25

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
577:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.6

Baserat på 34 betyg
0
2
2
3
27
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 3 månader sedan

  FANTASTISKT!

  Har aldrig varit med om ett så drygt schampo(och då har jag testat mååånga). Kändes fantastisk bra och ska bli spännande att använda under en lång period. Älskar olaplex och körde såklart no.3 innan och no.5 efteråt.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 8 månader sedan

  Olaplex shampoo No4 och Olaplex balsam No5

  Jag har fint hår med något torra toppar.
  Jag har använt Olaplex No3 regelbundet och tycker att det är en helt fantastisk produkt!
  Därför "kastade jag mig över" det här schampot No4 och balsamet No5 så fort det fanns att köpa.
  Det utlovar att reparera, stärka och ge optimal fukt till håret.
  Även om det är nog så bra sammansättning i produkterna så upplever jag att mitt hår bara blir torrare efter användning. Håret blir som svinto i längderna direkt efter tvätt och alla småhår står rakt ut och jag upplever även att det blir frizzigt (vilket jag aldrig har gjort innan). Jag blev tvungen att återfukta hårlängderna med mer olja än normalt för att få bort allt det sträva och frizziga. Nej, det här var en besvikelse.
  gillar
  • sofia
   för 5 månader sedan
   Håller fullständigt med dig!
   gillar
  • ida
   för 3 månader sedan
   Samma här! Så jädra torrt!!
   gillar
  • mia
   Medarbetare på Lyko -
   för 2 månader sedan
   Tråkigt att höra, har ni testat att göra en riktig detox på håret innan? För att verkligen få rensat bort gamla styling produkter och ev beläggningar. Olaplex har väldigt små och fina molekyler och kan ibland behöva en " ren yta" för att fungera allra bäst. Testa att köra https://www.lyko.se/sok?q=maxi+wash ordentligt innan och ge det sen en till chans.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 3 veckor sedan

  Såååå drygt

  Drygaste schampot jag någonsin testat! Var helt chockad i duschen första gången. Gör håret glansigt och mjukt och löddrar underbart!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  Optimala schampot!!

  Allt man vill ha i ett schampo enligt mig! Fukt, reparerande, tynger inte ner och luftig. Man får en sån härlig ren känsla utav denna. Lätt att få ut ur bruken även fast man inte kan tro det men ändå super dryg man behöver inte alls mycket utav denna för att få upp ett bra lödder! Älskar!! :D
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  LÖDDRET!

  Men alltså detta löddret är ju det bästa som finns! Man kan stå lääänge och i flera omgångar bara för att det är så gosigt. Mild doft och håret känns verkligen lent efteråt. Skönt med en produkt som både reparerar samt mjukgör. Well done Ola!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  En hype värd att haka på!

  Var så himla nyfiken på detta schampo och tillhörande balsam men förväntade mig inga underverk som resultat då mitt hår trots allt är väldigt torrt och slitet. Men HERREGUD vilken skillnad det blev på mitt hår på bara EN tvätt. Glansigt, mjukt och ”starkt”! Jag är verkligen förvånad över resultatet.
  Produkten är också väldigt dryg, jag behövde inte mer än en klick stor som en 5-krona och jag har långt hår.

  Rekommenderas verkligen!
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Dryg, löddrar bra, lämnar håret glansigt och lättkammat.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019