1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 64 betyg
0
5
5
7
47
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 16 månader sedan

  FANTASTISKT!

  Har aldrig varit med om ett så drygt schampo(och då har jag testat mååånga). Kändes fantastisk bra och ska bli spännande att använda under en lång period. Älskar olaplex och körde såklart no.3 innan och no.5 efteråt.
  13 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 21 månader sedan

  Olaplex shampoo No4 och Olaplex balsam No5

  Jag har fint hår med något torra toppar.
  Jag har använt Olaplex No3 regelbundet och tycker att det är en helt fantastisk produkt!
  Därför "kastade jag mig över" det här schampot No4 och balsamet No5 så fort det fanns att köpa.
  Det utlovar att reparera, stärka och ge optimal fukt till håret.
  Även om det är nog så bra sammansättning i produkterna så upplever jag att mitt hår bara blir torrare efter användning. Håret blir som svinto i längderna direkt efter tvätt och alla småhår står rakt ut och jag upplever även att det blir frizzigt (vilket jag aldrig har gjort innan). Jag blev tvungen att återfukta hårlängderna med mer olja än normalt för att få bort allt det sträva och frizziga. Nej, det här var en besvikelse.
  7 gillar
  • för 8 månader sedan
   Du behöver bara detoxa en gång och kan ju köpa en liten flaska Maxi Wash.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Super nöjd

  Har använt mitt schampoo från olaplex i 7 månader och lite drygt under halva flaskan är kvar (tvättar alltid håret i två omgångar vid varje tvätt). Märker en stor skillnad på håret främst då mitt hår var väldigt slitet och torrt innan. Luktar gott och löddrar fint vilket gör de lätt att fördela. Bör tillägga att jag inte färgat håret på 4år. Rekommenderar verkligen!!
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Olaplex shampoo

  Hej innehåller olaplex shampoot ricin olja något? Och min andra fråga är vilket shampoo får håret att växa fortast?
  Mvh
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Refka😊 Du har hela ingredienslistan till höger om beskrivningen ovan. Vad gäller din andra fråga så kan jag tyvärr inte svara på detta då det även är individuellt.
   1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Bra till en början

  Detta var det bästa som hänt mitt långa, blekta och skandinaviska hår. Jag använde det vid varje hårtvätt i drygt 1,5 år, men sedan blev håret väldigt strävt.. håret förstördes nästan och jag var tvungen att sluta använda det. Om jag skrivit detta inlägget för någon månad sen hade det endast varit positivt, 5 stjärnor absolut men i nuläget är det inte möjligt. Jag har som sagt aldrig varit så nöjd med ett schampo och hoppas därför jag kan återgå till detta om kanske ett år. Köp köp köp men använd inte förlänge. #tävling
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Gillar!

  Bara använt några gånger men jag tycker det är väldigt prisvärt. Håret känns rent och fräscht och det håller sig länge utan att vara uttorkande. Dryg produkt som man inte behöver så mycket av. Rekomenderar!
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bästa

  Schampot för mitt hår!
  1 gillar

Olaplex
Bond Maintenance Shampoo No4 250 ml

64 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam?

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan.

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden.

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande.

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen.

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre!

Olaplex No.3:
En intensiv behandling som på ett effektivt sätt sammanlänkar hårets svavelbindningar. Den patenterade teknologin fungerar på alla hårtyper och lagar håret inifrån och ut. Endast 10 minuters behandling krävs, sedan tvättas No.3 ur håret med No.4. Används veckovis.

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen.

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen.

250ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1737-105-0250

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

506:20
897:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020