1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 57 betyg
0
4
3
4
46
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 13 månader sedan

  FANTASTISKT!

  Har aldrig varit med om ett så drygt schampo(och då har jag testat mååånga). Kändes fantastisk bra och ska bli spännande att använda under en lång period. Älskar olaplex och körde såklart no.3 innan och no.5 efteråt.
  11 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 18 månader sedan

  Olaplex shampoo No4 och Olaplex balsam No5

  Jag har fint hår med något torra toppar.
  Jag har använt Olaplex No3 regelbundet och tycker att det är en helt fantastisk produkt!
  Därför "kastade jag mig över" det här schampot No4 och balsamet No5 så fort det fanns att köpa.
  Det utlovar att reparera, stärka och ge optimal fukt till håret.
  Även om det är nog så bra sammansättning i produkterna så upplever jag att mitt hår bara blir torrare efter användning. Håret blir som svinto i längderna direkt efter tvätt och alla småhår står rakt ut och jag upplever även att det blir frizzigt (vilket jag aldrig har gjort innan). Jag blev tvungen att återfukta hårlängderna med mer olja än normalt för att få bort allt det sträva och frizziga. Nej, det här var en besvikelse.
  7 gillar
  • för 6 månader sedan
   Du behöver bara detoxa en gång och kan ju köpa en liten flaska Maxi Wash.
   Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Olaplex schampoo no 4

  Drygt schampo som mitt hår verkligen älskar. Har testat ungefär en miljon schampon och detta är överlägset bäst. Bli inte rädd för priset, det håller lääänge.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Kliar!

  Haren bakrund med känslig hårbotten som lätt får mjäll samt blev otroligt fet efter en dag. Jag har använt 3an ett tag som fungerar otroligt bra för mig sen när schampot och balsamet kom så rekommenderade min frisör att jag skulle testa. Har tagit slut på det i två omgångar för att verkligen testa. Gillar balsamet, det kommer jag nog fortsätta köpa, men scampot kliar något otroligt i hårbotten. Ja jag sköljer ordentligt. Jag brukar inte använda torrschampo men efter en dag är min hårbotten så fet när jag använt de här att jag ser inte fräsch ut. Väldigt besviken så kan inte rekommendera tyvärr.... #tävling
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Olaplex 4 och 5.

  Äntligen ett schampo och balsam som passar mitt Skandinaviska glashår. Jag har celiaki och behöver ett glutenfritt schampo och även detta uppfyller Olaplex. Jag häpnar över hur drygt det är. En liten klick och ändå mycket lödder vid schamponering.
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 6 månader sedan

  Utöver det vanliga

  Ett schampo som verkligen är utöver det vanliga. Mitt otroligt skadade hår älskar detta. Ger som nytt liv till håret!
  Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 6 månader sedan

  Överväldigad!

  När jag fick berättat för mig att jag bara behövde tvätta mitt mellanlånga och tjocka hår med endast så mycket shampoo som en ärtas storlek x 2 tänkte jag att det ALDRIG skulle funka, men det gör det!!! Shampoot är så drygt och väl värt varenda krona! ✨✨✨
  4 gillar

Olaplex
Bond Maintenance Shampoo No4 250 ml

57 Betyg
289:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam?

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan.

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden.

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande.

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen.

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre!

Olaplex No.3:
En intensiv behandling som på ett effektivt sätt sammanlänkar hårets svavelbindningar. Den patenterade teknologin fungerar på alla hårtyper och lagar håret inifrån och ut. Endast 10 minuters behandling krävs, sedan tvättas No.3 ur håret med No.4. Används veckovis.

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen.

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen.

250ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1737-105-0250

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

488:-
677:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019