Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Olaplex Bond Maintenance Shampoo (No4) 250ml

Bli först med att betygsätta produkten
279:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam?

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan.

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden.

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande.

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen.

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre!

Olaplex No.3:
En intensiv behandling som på ett effektivt sätt sammanlänkar hårets svavelbindningar. Den patenterade teknologin fungerar på alla hårtyper och lagar håret inifrån och ut. Endast 10 minuters behandling krävs, sedan tvättas No.3 ur håret med No.4. Används veckovis.

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen.

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen.

250ml
 • Kategori:Shampoo
 • Artikelnummer:
  1737-105-0250
1 användarbild

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
578:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
697:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 5 månader sedan

  FANTASTISKT!

  Har aldrig varit med om ett så drygt schampo(och då har jag testat mååånga). Kändes fantastisk bra och ska bli spännande att använda under en lång period. Älskar olaplex och körde såklart no.3 innan och no.5 efteråt.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 10 månader sedan

  Olaplex shampoo No4 och Olaplex balsam No5

  Jag har fint hår med något torra toppar.
  Jag har använt Olaplex No3 regelbundet och tycker att det är en helt fantastisk produkt!
  Därför "kastade jag mig över" det här schampot No4 och balsamet No5 så fort det fanns att köpa.
  Det utlovar att reparera, stärka och ge optimal fukt till håret.
  Även om det är nog så bra sammansättning i produkterna så upplever jag att mitt hår bara blir torrare efter användning. Håret blir som svinto i längderna direkt efter tvätt och alla småhår står rakt ut och jag upplever även att det blir frizzigt (vilket jag aldrig har gjort innan). Jag blev tvungen att återfukta hårlängderna med mer olja än normalt för att få bort allt det sträva och frizziga. Nej, det här var en besvikelse.
  gillar
  • sofia
   för 7 månader sedan
   Håller fullständigt med dig!
   gillar
  • ida
   för 4 månader sedan
   Samma här! Så jädra torrt!!
   gillar
  • mia
   Medarbetare på Lyko -
   för 4 månader sedan
   Tråkigt att höra, har ni testat att göra en riktig detox på håret innan? För att verkligen få rensat bort gamla styling produkter och ev beläggningar. Olaplex har väldigt små och fina molekyler och kan ibland behöva en " ren yta" för att fungera allra bäst. Testa att köra https://www.lyko.se/sok?q=maxi+wash ordentligt innan och ge det sen en till chans.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  No 4

  Bästa jag testat!
  Har lockigt, torrt, icke preparerat hår och den återfuktar så in i helv! Behöver egentligen inte ens balsam efter..
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Bra schampo men illaluktande doft

  Jag har lockigt hår och håret blir återfuktat och mindre frissigt efter att ha använt schampot (använder även Olaplex 3 och 4). Det enda minuset är att både schampot och balsamet har en stark doft som inte är trevlig, de luktar lite som cement, inte alls lika fräsch som doften på Olaplex 3.
  gillar
  • nancy
   igår 17:52
   Håller med! Doften var en besvikelse..
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 3 veckor sedan

  Älskar!!!!

  Har använt nr.3, 4 & 5 i några månader och upplever att håret känns mycket tjockare och friskare. Håret är lätt att borsta igenom efter tvätt och trasslar inte. Har tunt & behandlat nordiskt hår och detta passade perfekt till mig.
  Schampot är drygt & passar känslig hårbotten. Tynger inte ner.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Väldigt drygt!

  Ett otroligt drygt, fuktgivande schampo. Doftar väldigt milt, citrusaktigt. Håret känns fräscht och härligt efteråt. Rekommenderar starkt!!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 månad sedan

  Går fort

  Älskar hela denna serien verkligen! Shampot löddrar som grädde! Märker nu dock efter ca en halv flaska att håret nästan är mättat redan (så bra att det går så fort!), så jag blir fetare i botten snabbare nu än i början alltså. Jag tänker därför köra denna mer som en kur. Antingen varannan tvätt eller kanske en kortare period och sedan byta mellan denna och någon annan för att hålla slitaget borta!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019