1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 61 betyg
6
0
6
7
42
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  Grymt schampo och balsam

  Passar mitt "skandinaviska" hår alldeles perfekt. Tynger inte ner det och är lättkammat efter dusch. Återfuktar mer än något annat jag testat tidigare och håret känns direkt mycket friskare. Mycket dryga så håller länge!
  7 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 13 månader sedan

  Varning

  Det står att den är color safe men kan intyga att den verkligen inte är detta. Efter redan 3 tvättar så blev mitt lila hår GRÖNT. Förutom att de gjorde mitt hår frissigt och torrt så tvättade den ur nästan all manic panic jag hade i håret. Blir papperskorgen tyvärr. Kommer gå tillbaka till Maria Nila som utan problem höll färgen kvar i en månad.
  6 gillar
 • för 4 veckor sedan

  Håret fick nytt liv!

  Olaplex produkter är verkligen bra, har tidigare använt nr 3 och 6. Nu när jag kompletterade med Schampoo och balsam 4 och 5 blev håret ännu bättre. Det fick ett nytt liv!
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  STORT JÄVLA NEJ!

  Köpte produkterna i hopp om att få bort frissigheten och göra mitt hår lenare. Största misstaget jag någonsin gjort... Mitt hår blev som SVINTO! Håret känns också flötigt och tungt, fastän jag tvättat ur det noggrannt. Jag som vanligtvis använder fingrarna för att borsta ur håret hade svårt att få ut tovorna med en borste. Fy fan, slöseri med pengar.
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Användning?

  Hej. Jag har precis fått höra av många personer även några frisörer att man inte ska använda detta regelbundet? Att håret tar skada av det och hårstråna går av?
  Jag använde detta i 1 år. Fungerade ett bra tag men kändes till slut som håret blev härdat. Bytte till Kevin murphy vilket blev katastrof. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra eller vad jag ska byta till eller hur jag ska tänka efter allt jag hört om olaplex
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Köpte till lanza fuktinpackning.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Silikoner?

  Det står under infon om Olaplex att deras produkter inte innehåller silikoner bla. Men läser man innehållsförteckningen så verkar flera av produkterna innehålla silikoner. Vad gäller?:)
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Caroline😊 De ska vara fri från silikoner, sulfater, DEA, aldehyder och har heller aldrig testats på djur. Återkom igen med vad det är i informationen som talar för att det skulle innehålla det så ska vi kika vidare på det😊
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Drar ut hårfärgen

  + är att produkten är superdryg och håller då länge, behövs liten mängd i håret bara. Skön konsistens. Glans och fräscht blir håret.

  - är att den drar ur färgen ur håret. Så var försiktig om du har färgat hår.
  Gilla

Olaplex
Bond Maintenance Paket

61 Betyg
589:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam? 

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan. 

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden. 

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande. 

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen. 

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre! 

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen. 

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen. 

250ml x2

Köps ofta tillsammans

2028:20
782:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter