Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Olaplex Bond Maintenance Paket

18 Betyg
555:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam? 

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan. 

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden. 

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande. 

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen. 

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre! 

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen. 

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen. 

250ml x2

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
614:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
1183:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.6

Baserat på 18 betyg
0
0
2
3
13
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Grymt schampo och balsam

  Passar mitt "skandinaviska" hår alldeles perfekt. Tynger inte ner det och är lättkammat efter dusch. Återfuktar mer än något annat jag testat tidigare och håret känns direkt mycket friskare. Mycket dryga så håller länge!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Rekommenderar för slitet och färgat hår!

  Fick som tips av min frisör att använda detta eftersom jag färgar mitt hår och använder silverschampo. Efter tre användningar känns håret mycket friskare och lättare, det doftar även fantastiskt gott. Priset jämnar ut sig om man inte använder det varje dag, jag fick som rekommendation att använda detta en gång i veckan, plus att det är väldigt drygt så man behöver inte använda så mycket åt gången.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Fantastiska produkter

  Har tjock, torrt och lätt till slitet hår och dessa fungerar utmärkt. Ser verkligen skillnad på mitt hår efter att ha använt dessa snart en månad. Håret blir mjukt, slätt och starkt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  So far so good

  Fick dessa rekommenderade av min frisör, då jag har supertorrt och slitet hår. Topparna går liksom av.. (typiskt skandinaviskt som blivit blekt tidigare)
  Har använt dessa i några veckor nu och känns bra än så länge! Riktigt dryga produkter 👍🏻 Ska bli spännande att se vad resultatet blir efter en längre tid!
  Återkommer med resultat!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Upplever att håret blivit tjockare

  Har använt nr.3, 4 & 5 i några månader och upplever att håret känns mycket tjockare och friskare. Håret är lätt att borsta igenom efter tvätt och trasslar inte. Har tunt & behandlat nordiskt hår och detta passade perfekt till mig. / Alexandra Lyko Nordby
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  vilken duo!

  den här duon lever verkligen upp till hypen, det tycker iaf vi på Lyko i Umeå. Håret känns starkt och återfuktat och kombinerar du med no3 så är du på god väg att få tillbaks styrka och längd till ditt hår! enkelt 5/5
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019