Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Olaplex Bond Maintenance Paket

24 Betyg
555:-

Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam? 

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan. 

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden. 

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande. 

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen. 

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre! 

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen. 

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen. 

250ml x2

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.3

Baserat på 24 betyg
1
0
4
4
15
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Grymt schampo och balsam

  Passar mitt "skandinaviska" hår alldeles perfekt. Tynger inte ner det och är lättkammat efter dusch. Återfuktar mer än något annat jag testat tidigare och håret känns direkt mycket friskare. Mycket dryga så håller länge!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 1 månad sedan

  Varning

  Det står att den är color safe men kan intyga att den verkligen inte är detta. Efter redan 3 tvättar så blev mitt lila hår GRÖNT. Förutom att de gjorde mitt hår frissigt och torrt så tvättade den ur nästan all manic panic jag hade i håret. Blir papperskorgen tyvärr. Kommer gå tillbaka till Maria Nila som utan problem höll färgen kvar i en månad.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 6 dagar sedan

  Perfekt får slitet hår.

  Fungerar väldigt bra på mitt bleka långa torra hår. Otroligt drygt. Håret blir glansigt och lätt att kamma ut.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Tveksam till priset

  Tycker det är överpris på produktern. Upplevde inte alls denna wow-upplevese som folk pratar om,på mitt blonda torra hår. Visst det vart inte torrare men det vart inte mjukare än med något annat mjukgörande schampo och balsam heller.
  Med tanke på priset förväntade jag mej mer,än vad det gav mitt hår...
  Plus är dock att det är väldigt drygt !
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Bästa produkterna för håret!

  Bästa valet jag någonsin gjort. Köpte serien no3 treatment, no 4 schampoo och no 5 conditioner. Tvättar håret 2 gånger/veckan och lägger i treatment lite då och då. Mitt hår har aldrig känt så bra som det gör nu, plus att det växer som ogräs! Köpte flaskorna i början av december och har nu använt i 3 månader och jag har lite mer än hälften av flaskorna kvar! Otroligt dryga produkter!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Asiatiskt hår

  Har tjockt asiatiskt hår och har testat en rad olika balsam men känner inte att något fungerar på mitt hår, är detta balsamet från olaplex något som är värt att testa?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 veckor sedan
   Hej Isabelle! Detta shampo och balsam bygger upp ett skadat hår inifrån och är väldigt bra på det men man får ha i åtanke att det kan ta en liten tid innan man märker någon större skillnad.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Bra produkt

  Skönt och bra schampoo och balsam som doftar mycket gott. Har använt tillsammans med olaplex no3 och det gör håret så fint #olaplex #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019