1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 74 betyg
8
0
6
8
52
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Grymt schampo och balsam

  Passar mitt "skandinaviska" hår alldeles perfekt. Tynger inte ner det och är lättkammat efter dusch. Återfuktar mer än något annat jag testat tidigare och håret känns direkt mycket friskare. Mycket dryga så håller länge!
  7 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 17 månader sedan

  Varning

  Det står att den är color safe men kan intyga att den verkligen inte är detta. Efter redan 3 tvättar så blev mitt lila hår GRÖNT. Förutom att de gjorde mitt hår frissigt och torrt så tvättade den ur nästan all manic panic jag hade i håret. Blir papperskorgen tyvärr. Kommer gå tillbaka till Maria Nila som utan problem höll färgen kvar i en månad.
  7 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Fråga

  Kan man använda detta på keratin löshår? :)
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Magiska

  Detta är så sjukt. Mitt hår hade i princip växt ner till rumpan sedan mitt senaste frisörbesök efter att ha bytt till dessa produkter. Dessa två tillsammans med no 3 är magi. Man måste bara uppleva det för att tro det! Kan inte leva utan 🥰 #tävling
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Äntligen!

  Jag har alltid önskat mig ett mjuk och glansigt hår. Nu har jag det! Olaplex schampo och balsam gör mitt hår mjukt och framhäver min blonda färgning, håret glänser. Håret doftar gott och är fräscht hela dagen.
  Flaskorna är små, men oroa dig inte. Både schampot och balsamet är otroligt drygt och räcker länge, även för tjockt och långt hår. #Tävling
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Olaplex

  Jag har använt flera olika märken men efter att ha prövat Olaplex i 6 mån kommer jag inte att byta till något annat märke. Mitt hår har fått en väldigt bra kvalitet efter användandet. #tävling
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Håret fick nytt liv!

  Olaplex produkter är verkligen bra, har tidigare använt nr 3 och 6. Nu när jag kompletterade med Schampoo och balsam 4 och 5 blev håret ännu bättre. Det fick ett nytt liv!
  1 gillar

Olaplex
Bond Maintenance Paket

74 Betyg
589:-

Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam? 

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan. 

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden. 

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande. 

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen. 

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre! 

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen. 

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen. 

250ml x2

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter