1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 50 betyg
5
0
5
6
34
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 15 månader sedan

  Grymt schampo och balsam

  Passar mitt "skandinaviska" hår alldeles perfekt. Tynger inte ner det och är lättkammat efter dusch. Återfuktar mer än något annat jag testat tidigare och håret känns direkt mycket friskare. Mycket dryga så håller länge!
  6 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 9 månader sedan

  Varning

  Det står att den är color safe men kan intyga att den verkligen inte är detta. Efter redan 3 tvättar så blev mitt lila hår GRÖNT. Förutom att de gjorde mitt hår frissigt och torrt så tvättade den ur nästan all manic panic jag hade i håret. Blir papperskorgen tyvärr. Kommer gå tillbaka till Maria Nila som utan problem höll färgen kvar i en månad.
  5 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Grymt

  Verkligen SUPER BRA! Har man torthår är detta verkligen guld för håret. Alldrig haft ett schampoo o balsam som fungerat såhär bra. Håret blir verkligen super lent 😍 kan tänka mig att balsamet är super bra att blanda ner i färgen man ska färga håret med #tävling
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Torkar ur håret o gör det frissigt

  Jag har tunnt hår men mycket. Har blekt det och färgat det . Vill spara ut det och tänkte ge det bra vård . Jag köpte olaplex 3, 4 , 5 och 7. Mitt hår är jätte hemskt och strävt . Det ger ingen mjukhet alls . När jag lagt i balsamet så är håret som svinto efter och har haft inpackningen ggr fler utan bra effekt. Vet inte vad jag ska ha för olja, schampoo och balsam . Provade även morroccoan repair med samma effekt . Svinto .
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   Ja det verkar som att det är antingen eller med detta . Nu har jag Kevin Murphy hydrate me o det är underbart för håret 🤗
   Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Bästa hårprodukten

  Precis vad man vill ha.Ett schampo och balsam som sköter om håret.Håller håret rent och fräscht länge och dessutom en dryg produkt som gör att det räcker länge.#tävling
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Underbart

  Funkar utmärkt att använda på hairtalk.
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Det bästa som uppfunnits till håret!

  Dem bästa produkterna som skapats till håret, dryga, bästa resultat och verkligen effektiva! Har både behandlat och tjocka hårstrån och mitt hår har aldrig sett bättre ut trots allt jag utsatt det för!
  Gilla

Olaplex
Bond Maintenance Paket

50 Betyg
575:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam? 

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan. 

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden. 

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande. 

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen. 

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre! 

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen. 

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen. 

250ml x2

Köps ofta tillsammans

774:-
918:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019