1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 39 betyg
2
0
4
5
28
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Grymt schampo och balsam

  Passar mitt "skandinaviska" hår alldeles perfekt. Tynger inte ner det och är lättkammat efter dusch. Återfuktar mer än något annat jag testat tidigare och håret känns direkt mycket friskare. Mycket dryga så håller länge!
  6 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 7 månader sedan

  Varning

  Det står att den är color safe men kan intyga att den verkligen inte är detta. Efter redan 3 tvättar så blev mitt lila hår GRÖNT. Förutom att de gjorde mitt hår frissigt och torrt så tvättade den ur nästan all manic panic jag hade i håret. Blir papperskorgen tyvärr. Kommer gå tillbaka till Maria Nila som utan problem höll färgen kvar i en månad.
  5 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Olaplex

  BÄSTA!!!!!
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bästa

  Innan jag började använda schampot och balsamet så gjorde jag en fristående olaplex behandling hos frisören. Jag upplever att mitt hår växer snabbare och är lättare att reda ut nu än innan. Har även haft problem tidigare med torr & känslig hårbotten, vilket jag inte längre har. Stort plus för att produkterna har en lättsam lukt och inte luktar stark parfym
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bästa!

  Bästa schampot och balsamet jag har provat, finns inget att klaga på förutom isåfall det höga priset. Men ja man får verkligen vad man betalar för, mitt hår har blivit jättemjukt och blankt efter att jag börjat använda Olaplex. :) #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Löddrar så bra

  Luktar gott och absolut inte för mycket. Älskar hur schampot löddrar upp sig i håret, därav behövs inte jättemycket produkt.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Bästa jag använt

  Bästa schampot och balsamet jag använt. Klippte inte mitt långa hår på 7månader och det var inte alls slitet och min frisör sa att jag skulle tacka dessa två produkterna för detta. Mitt hår växer så det knakar och har blivit så fräscht och tjockt sen jag började med dessa. 👌🏼👌🏼🙌🏼🙌🏼 #tävling
  1 gillar

Olaplex
Bond Maintenance Paket

39 Betyg
575:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam? 

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan. 

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden. 

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande. 

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen. 

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre! 

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen. 

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen. 

250ml x2

Köps ofta tillsammans

644:-
843:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019