Olaplex Bond Maintenance Paket

31 Betyg
575:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam? 

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan. 

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden. 

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande. 

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen. 

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre! 

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen. 

Olaplex No5:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen. 

250ml x2

1 användarbild

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
644:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
1156:15

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.4

Baserat på 31 betyg
2
0
4
4
21
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Grymt schampo och balsam

  Passar mitt "skandinaviska" hår alldeles perfekt. Tynger inte ner det och är lättkammat efter dusch. Återfuktar mer än något annat jag testat tidigare och håret känns direkt mycket friskare. Mycket dryga så håller länge!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 3 månader sedan

  Varning

  Det står att den är color safe men kan intyga att den verkligen inte är detta. Efter redan 3 tvättar så blev mitt lila hår GRÖNT. Förutom att de gjorde mitt hår frissigt och torrt så tvättade den ur nästan all manic panic jag hade i håret. Blir papperskorgen tyvärr. Kommer gå tillbaka till Maria Nila som utan problem höll färgen kvar i en månad.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • idag 13:10

  Behöver användas under en tid för att se resultat!

  Första gången jag använde No 4 och No 5 så kändes det som att de torkade ut mitt hår.. men jag gav dem en ny chans och nu vill jag inte använda något annat shampoo och balsam!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Olaplex

  Jag verkligen älskar dessa produkter ,håret känns fantastiskt , shampoot är drygt och löddrar upp sig bra, använder 4,5,6 och är supernöjd👍
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Olaplex

  Riktigt bra!
  Drygt och håller länge!
  Håret blir lent och fint
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Frisör på Lyko -
  för 3 veckor sedan

  olabandola

  Älskar! Det är allt jag behöver säga. superdryga produkter
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 månad sedan

  Olaplex nr 4 och nr 5

  Funderar på att köpa Schampoo och balsam efter att ha använt
  nr 3 några gånger ,har tunt hår skulle de här tynga ner den ??
  och har färgat hår
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 4 veckor sedan
   Hej Randa! Det blir inte så tungt men de är till för skadade hår och innehåller massa proteiner så har man inte skadat hår utan mest torrt så passar inte dessa.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.