Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 vecka sedan

  Fantastiskt

  Har tidigare endast använt #3. Efter första tvätten med # 4 & 5 är jag supernöjd. Håret blir glansigt, utan att bli torrt och sprött. Självfallet kommer fram och håret är mjukt. Rekommenderas!
  2 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Helt otrolig produkt

  Kommer aldrig mer att köpa något annat, mitt hår mår mycket bättre än någonsin. Jag räknade ut att jag köpte mina första flaskor i maj och beställde nya i december!! Hela serien är suverän!
  1 gillar

Olaplex
Duo No4 No5 Gift set

3 Betyg
499:-
Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan.

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden.

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande.

250ml x 2

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019