Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Olaplex Hair Perfector No 3 100ml

360 Betyg
279:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

En hemmabehandling med minst 10 minuters verkningstid, en gång per vecka i handdukstorrt hår. För bästa effekt bör håret vara rent före applicering. Efter behandlingen tvättas produkten ur med schampo och använd med fördel även återfuktande balsam/inpackning. Precis som övriga Olaplex-produkter så lagar No.3 Hair Perfector disulfidbindningar i håret.

Ett tips är att använda produkten under minst 20 minuter och gärna över natten.

100ml

 • Kategori:Treatment
 • Artikelnummer:
  1737-100-0100
1 användarbild
Olaplex

Köps ofta tillsammans

Olaplex Hair Perfector No 3 100ml
Lanza Healing Strength Silk Serum
Pris för allt
498:-

Köps ofta tillsammans

Olaplex Hair Perfector No 3 100ml
Komorebi Beauty Eyelash Serum 6ml
Löwengrip Care & Color Blonde Perfection Shampoo
Pris för allt
557:50

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 9 månader sedan

  Magisk för håret!

  Använder olaplex 1 gång i veckan och varje gång jag använder det så blir håret så himla fint, mjukt och starkt! Flaskan är inte så stor och priset är upp där men flaskan räcker länge och det ger ett fint resultat.
  gillar
  • ebba
   för 9 månader sedan
   Eftersom jag färga mitt hår en gång i veckan om inte mer samt pallat och fixar det. Så har denna produkten varit min räddning till att få så fint, mjuk och friskt hår. Varje gång jag andvänder detta frågar vänner och bekanta mig om jag har varit hos frisören, men det är bara jag som har världens bästa produkt! ❤️
   gillar
  • therese
   för 9 månader sedan
   Stor skillnad på håret efter jag använt denna!!
   gillar
  • jessica
   för 2 månader sedan
   Gjorde en olaplex behandling hos frisör och fortsätter tvätta med detta en gång i veckan. Sover dessutom ned det då och det gör att effekten från behandlingen håller sig lite mindre än ett år för då vill jag göra en ny behandling hos frisören igen :) detta hat varit räddningen för mitt otroligt slitna hår som inte ät slitet längre :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Ingen skillnad alls

  En vanlig hårmask ger mycket mer effekt än detta. Köp inte.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Inget mirakel...

  Har bara använt denna en gång nu och sov med den över natten, men kan inte säga att jag märkte någon WOW skillnad. Blir inget köp igen för det priset och den lilla flaskan...
  gillar
  • cecilia
   för 2 veckor sedan
   Håller med dig. Köpte den hos frisören när jag fixade barret. Är faktiskt riktigt besviken och har använt den 3 ggr nu. Frissigt är bara förnamnet.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Smygande effekt

  Effekten av Olaplex kom smygande under längre tid. Efter cirka ett års användning märkte jag att mitt hår var tjockare (troligen eftersom det inte gått av lika mycket) och inte lika torrt och slitet. Jag har inte heller behövt klippa håret lika ofta som tidigare, och för det är jag otroligt glad. Jag har dock ofta låtit Olaplexen sitta i längre än 10 min och även gjort behandling nr. 1 och 2 hos frisör i samband med hårfärgning/slingning. Jag tycker inte att man märker någon direkt effekt efter enskilda användningar utan det gäller att hålla vanan igång och långsamt stärka håret.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Skillnad efter några veckor

  Jag började använda denna när jag gick från svart till blont hår och helt ärligt så märkte jag ingenting förens efter några veckor. När jag använt det ett tag så märkte jag att håret blev mjukare och topparna känns inte lika slitna längre :) använder den varje gång jag duschat håret
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Aschmanda

  Jag svart tjockt asiatiskthår som är blekt som en ombre. Det är extremt torrt och går av ibland. Behöver tips på vad jag kan använda som fungera på hår som är tjockare!
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 2 veckor sedan
   Hej Amanda. Olaplex funkar på alla skadade hår, dock med lite varierande resultat då det som med allting annat är individuellt. Följ instruktionerna noggrant för bästa resultat. (Appliceras i ett rent fuktigt hår - låt verka - tvätta ur med schampo följt av inpackning och sedan balsam). Vissa låter den verka över natten, kom då ihåg att ta en plastpåse eller dylikt om håret eftersom Olaplex bara verkar så länge håret är fuktigt. Bifogar tips på riktigt bra inpackningar nedan. Lycka till!
   https://www.lyko.se/harvard/harvard/treatment/maca...ir-masque-250ml
   https://www.lyko.se/harvard/harvard/treatment/joic...evitaluxe-150ml
   https://www.lyko.se/kerastase/harvard/resistance/k...herapiste-200ml
   gillar
  • sofie
   för 1 vecka sedan
   Hej! På flaskan kan jag läsa ganska exakta motsatsen till vad du skriver - vad ska jag tro på? Står att man ska ha i det i "unwashed towel-dried hair" och det står även "For damaged hair, repeat without rinsing" vilket jag tolkar som att håret "får" torka med Olaplex i? (har köpt produkten via er)
   gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Sofie. Det stämmer som du säger, att håret ej behöver vara rentvättat. Använder man stylingprodukter så rekommenderas det dock att man tvättar håret så att inte produktrester stör processen i behandlingen. Angående sista meningen du refererar till lämnar den ett visst tolkningsutrymme. Jag kommer att kontakta leverantören för ett förtydligande och återkommer sedan här. Tack för att du uppmärksammar oss på denna otydlighet.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018