Olaplex Hair Perfector No 3 100ml

490 Betyg
289:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

En hemmabehandling med minst 10 minuters verkningstid, en gång per vecka i handdukstorrt hår. För bästa effekt bör håret vara rent före applicering. Efter behandlingen tvättas produkten ur med schampo och använd med fördel även återfuktande balsam/inpackning. Precis som övriga Olaplex-produkter så lagar No.3 Hair Perfector disulfidbindningar i håret.

Ett tips är att använda produkten under minst 20 minuter och gärna över natten.

100ml

5 användarbilder

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
548:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
535:20

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.6

Baserat på 490 betyg
50
93
65
75
207
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 20 månader sedan

  Magisk för håret!

  Använder olaplex 1 gång i veckan och varje gång jag använder det så blir håret så himla fint, mjukt och starkt! Flaskan är inte så stor och priset är upp där men flaskan räcker länge och det ger ett fint resultat.
  gillar
  • ebba
   för 20 månader sedan
   Eftersom jag färga mitt hår en gång i veckan om inte mer samt pallat och fixar det. Så har denna produkten varit min räddning till att få så fint, mjuk och friskt hår. Varje gång jag andvänder detta frågar vänner och bekanta mig om jag har varit hos frisören, men det är bara jag som har världens bästa produkt! ❤️
   gillar
  • therese
   för 20 månader sedan
   Stor skillnad på håret efter jag använt denna!!
   gillar
  • jessica
   för 13 månader sedan
   Gjorde en olaplex behandling hos frisör och fortsätter tvätta med detta en gång i veckan. Sover dessutom ned det då och det gör att effekten från behandlingen håller sig lite mindre än ett år för då vill jag göra en ny behandling hos frisören igen :) detta hat varit räddningen för mitt otroligt slitna hår som inte ät slitet längre :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 7 månader sedan

  Passade inte mitt hår

  Mitt självlockiga ljusa ofärgade långa hår blev bara torrare efter varje gång med rekommenderad fuktinpackning efter från malibu.
  gillar
  • sanna
   för 3 månader sedan
   Oj jäklar vad du har grejat :O Och det verkar ju ha funkat också :D

   Mitt hår är så konstigt? Vissa dagar känns det inte alls torrt efter tvätt och andra dagar ser jag ut som en fågelskrämma efter exakt samma schampo och balsam? 🤔 Kanske också borde satsa på att skippa schampot ett tag , men om man inte öppnar hårstråna med ett sånt, vad händer då när man bara har i balsam?
   gillar
  • jessica
   för 3 månader sedan
   Du får googla lite som jag gjorde på no poo och balsammetoden och luska lite.Annars prova med sulfatfritt schampo eller en kombination av de två som jag gjorde då tvättar man ju håret och öppnar fjällen emellanåt ! Glöm bara inte att rensa bort alla silikoner, mineraloljor, paraffiner från allt du tar i håret ..schampo ,balsam ,inpackning ,styling .
   gillar
  • kristin
   för 2 veckor sedan
   För er som har megatorrt hår- testa Davines OI- eller Kerastase Magistral-serierna! Mitt slingblekta, trassliga, vågiga, tjocka hår älskar de produkterna! Jag vill också helst ha ekoprodukter, men har fått inse att inga sådana funkar på mitt slingade trasselhår.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Frisör på Lyko -
  för 4 dagar sedan

  Fuktbomb

  En riktig fuktbomb. Toppen på ett torrt och slitet hår..
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 4 dagar sedan

  Det bästa jag testat!

  Om jag ändå hade känt till denna produkt tidigare... Wow vad bra den är!! Har blekt hår och det senaste håret har kvaliteten verkligen försämrats avsevärt i form av ett skörare, mattare och frizzigare hår, och jag har testat allt möjligt för att få bukt på detta men det var först när jag testade olaplex som jag vart helt chockat nöjd. Mitt hår kändes som "på nytt fött" och blev extremt mycket mer medgörligt, lent och starkare. Rekommenderar alla med preparerat hår att testa denna!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Frisör på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Stor favorit!

  Stor säljare, Funkar verkligen. Stärker hårstrået och ger en jätte fin glans.
  älskar att sova med denna
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Frisör på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Ett litet tips ;)

  Denna produkt behöver absolut INTE schamponeras ur efteråt :) Tvätta håret innan, applicera nr 3 och låt verka minst 10-30 min, skölj ur och avsluta med ett fuktgivande balsam (gärna Ola plex conditioner ) känns produkten tung kan den dock schamponeras ur :) väldigt bra produkt då man vill bevara sin egen styrka!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Underbar men liten flaska

  Jag har blekt mitt hår vitt i många år men sedan jag började använda Olaplex i blekning hos frisören samt hemmabehandlingar har jag märkt en avsevärd skillnad i kvalitén på mitt hår.
  Den är verkligen värd sitt pris men jag önskar att flaskan var större. Jag har ganska mycket hår så om jag snålar räcker en flaska till kanske 3-4 behandlingar. Jag betalar hellre en stor peng för en stor flaska som räcker längre.
  Förutom det så kommer den här stanna i min dusch en lång tid framöver.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.