5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 58 betyg
2
0
0
5
51
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  WOW

  WOW!!

  Mitt hår var på bristningsgränsen, så illa att jag tänkte bara klippa det hemma. Jag har lockigt TORRT och SLITET!! Hår.

  Såg någon som kommenterade Olaplex 3,4 och 5 i kombination och skrev typ ”innan du klipper håret, prova detta”.

  Dom hade så RÄTT! Mitt hår gick från en 3/10 i kondition till 9/10 efter första behandlingen.

  Kör vanligtvis Lanza healing kul men denna gång har inget fungerat.

  Obs (köpte också Sebastian DARK OIL, BÄSTA OLJAN!!)

  1. Tvättade håret två gånger med olaplex schampo.
  2. Applicerade olaplex nr 3 i två omgångar. 30 minuter, ORDENTLIGT genomkammat och sedan sköljde jag ur och applicerade 30 minuter till.
  3. La en fuktmask (Wella color brilliance) i en timme.
  4. Sköljde ur med olaplex balsam.

  5. Hade leave-in balsam Uniq one
  Och en pump Sebastian dark oil.

  HELT UNDERBART RESULTAT!!
  22 gillar
  • för 5 månader sedan
   Behöver man inte alls. Du kan lika väl använda den efter shamponeringen och innan balsamet. Källa: deras egna hemsida ;)
   2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Hur länge räcker de?

  Hej, jag letar efter nytt schampo och balsam och undrar då om det är värt att köpa olaplex triotreatment? Mitt hår är relativt långt, platt, medium tjockt, lite slitet och ofärgat. Dessutom undrar jag hur länge flaskorna räcker
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Thindra! Dessa produkter är fullproppade med proteiner så har du inte ett väldigt skadat hår så passar nog dessa inte dig. Hur länge de räcker går tyvärr inte att svara på då det beror på hur mycket hår man har och hur ofta man tvättar det.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Färgbevarande.

  Dessa funkar alltså också bra på färgat hår om jag förstod det rätt?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Minna!
   Javisst, funkar utmärkt på färgat hår, det är inget som kommer att dra ur färgen :)
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  hej

  jag har tunt blont hår som lätt går av, så jag söker ett schampo och balsam som kan få det att bli mer tjockt och fylligt, är detta rätt serie eller finns det något annat ni kan rekommendera? :D
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Jörgen. För att kunna avgöra vilka hårvårdsprodukter som kan tänkas passa dig bäst så skulle jag vilja veta lite mer om ditt hår. Olaplex-produkterna är reparerande, så om ditt hår är blekt eller skadat på annan väg så kan de absolut tänkas passa dig.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  instruktioner

  Hej!

  Kommer det med några instruktioner på hur man använder denna kombination på bästa sätt? Kanske står på förpackningen? :)

  Tacksam för svar!
  Gilla
  • för 2 veckor sedan
   Då förstår jag! Baserat på de tidigare kommentarerna blev osäker om nr3 skulle användas före eller efter 4. Tack så mycket för instruktionerna!
   Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Olaplex schampo

  Har testat ett schampo som man ska massera in 2 gånger innan man tar balsam, men det har ej fungerat som jag vill.. Har beställt hem olaplex men ej fått ännu men ska detta också masseras in 2 gånger (schampo) eller bara 1 gång?
  Jag har ett väldigt flottigt hår, kan gå max en dag innan det behövs en tvätt, fungerar olaplex för dettta?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Charlotte
   Är det ett sulfatfritt schampo kan de vara bra att schamponera två gånger så att håret blir riktigt rent. I och med att olaplex är sulfatfritt så ska du göra samma även med dessa. :)
   Var noga med att ha balsam endast i längderna och ingenting i hårbotten.
   Gilla

Olaplex
Trio Treatment

58 Betyg
859:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam? 

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan. 

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden. 

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande. 

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen. 

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre! 

Olaplex No.3 100ml:
En intensiv behandling som på ett effektivt sätt sammanlänkar hårets svavelbindningar. Den patenterade teknologin fungerar på alla hårtyper och lagar håret inifrån och ut. Endast 10 minuters behandling krävs, sedan tvättas No.3 ur håret med No.4. Används veckovis. 

Olaplex No.4 250ml:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen. 

Olaplex No5 250ml:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen. 

Köps ofta tillsammans

1148:-
1027:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019