7 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.6

Baserat på 81 betyg
5
0
0
9
67
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  WOW

  WOW!!

  Mitt hår var på bristningsgränsen, så illa att jag tänkte bara klippa det hemma. Jag har lockigt TORRT och SLITET!! Hår.

  Såg någon som kommenterade Olaplex 3,4 och 5 i kombination och skrev typ ”innan du klipper håret, prova detta”.

  Dom hade så RÄTT! Mitt hår gick från en 3/10 i kondition till 9/10 efter första behandlingen.

  Kör vanligtvis Lanza healing kul men denna gång har inget fungerat.

  Obs (köpte också Sebastian DARK OIL, BÄSTA OLJAN!!)

  1. Tvättade håret två gånger med olaplex schampo.
  2. Applicerade olaplex nr 3 i två omgångar. 30 minuter, ORDENTLIGT genomkammat och sedan sköljde jag ur och applicerade 30 minuter till.
  3. La en fuktmask (Wella color brilliance) i en timme.
  4. Sköljde ur med olaplex balsam.

  5. Hade leave-in balsam Uniq one
  Och en pump Sebastian dark oil.

  HELT UNDERBART RESULTAT!!
  24 gillar
  • för 8 månader sedan
   Behöver man inte alls. Du kan lika väl använda den efter shamponeringen och innan balsamet. Källa: deras egna hemsida ;)
   2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  hjälppppp

  Jag har väldigt tjockt, långt hår men som är väldigt slitet och har torra toppar. Samt tovvar mitt hår sig ganska lätt, och tycker inte att mitt hår har den där "glowen" som jag önskar att de hade.Pågrund av mycket färgning, plattång, osv. Tror ni den här produkter passar mitt hår?
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Nici! Om ditt hår är skadat så kan absolut denna serie vara något för dig. Kom ihåg att det tar sin lilla tid innan man märker skillnad med Olaplex men när man väl gör det så är det fantastiskt.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  ingredienser?

  hej!
  innehåller de här produkterna silikon?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Yvonne! Silikoner är inte dåligt på det viset utan det ger massa glans och kapslar in strået. Dock om man använder sulfatfria shampon så kan användning av mycket silikoner göra att det blir en hinna runt strået som sulfatfria shampon inte klarar av att tvätta bort.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Priskillnad

  859 kr för det paket
  Om jag köper olaplex duo gift set för 499 kr och olaplex Hair perfector No3 för 289 blir det 788 kr.?????
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Älskar

  Älskar Olaplex! Trodde jag skulle få klippa av mitt hår efter jag fick det sönder rönt av en leg. Frisör. Köpte hela serien olaplex och märkte stor skillnad direkt 😍
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  kliande hårbotten, torrt frizzigt skälvfall hår.

  Hej!

  Har svårt att finna i hårvårds djungeln något schampo & balsam som kan tillgodose mitt hår & hårbotten samtidigt. Antingen behandlar det torrt hår eller så är det mjäll schampo som rekommenderas (har ej mjäll) för min hårbotten. Tvättar ej håret varje dag. Om jag nu vill ha ett schampo & balsam som kan jobba tillsammans mot ett resultat som motverkar min problem är det då att prova olaplex? Har ni nöjd kund garanti? Finns det provförpackningar? Vänligen Maria
  Gilla

Olaplex
Trio Treatment

81 Betyg
859:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam? 

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan. 

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden. 

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande. 

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen. 

Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre! 

Olaplex No.3 100ml:
En intensiv behandling som på ett effektivt sätt sammanlänkar hårets svavelbindningar. Den patenterade teknologin fungerar på alla hårtyper och lagar håret inifrån och ut. Endast 10 minuters behandling krävs, sedan tvättas No.3 ur håret med No.4. Används veckovis. 

Olaplex No.4 250ml:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen. 

Olaplex No5 250ml:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen. 

Köps ofta tillsammans

1058:-
1072:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019