Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 6 betyg
0
0
0
0
6
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 11 månader sedan

  Riktigt bra!

  För en riktigt fin och len hy bör denna testas! Då denna både innehåller korn och syra så gör den ett roligt bra jobb för att bli av med porer och döda hudceller. Kan ge en lite varm känsla när den appliceras. Men lämnar ett strålande resultat. Om du har tid över följ upp med Oles cold plunge pore mask. 😊
  8 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Superhärlig värmande scrub

  Känns verkligen som att man är på spa när man använder denna! Den vulkaniska sanden gör att den får en väldigt härlig värmande effekt vid kontakt med huden. Skrubbar bort exakt alla orenheter och man känner sig super ren och len efter användningen!
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Kommer aldrig bytas ut!

  Alltså förstå känslan att stå med en scrub i händer och på ansiktet som verkligen blir VARM! Härliga korn är det också, det känns verkligen att dom skrubbar, men verkligen ingen obehaglig känsla. Kanske inget för en jättekänslig hy då den verkligen peelar. Huden känns skön och ren efteråt, inget stram.
  2 gillar
 • Frisör på Lyko
  för 10 månader sedan

  Nöjd!

  För mig med problemhy har denna (hela serien) varit underbar! Mindre finnar och nästan inte alls oljig längre. Älskar att man får en varm känsla av den när man masserar in den också!
  5 gillar
 • för 15 månader sedan

  Bäst

  Får alltid babylen hud efter och den har verkligen fått bort mina pormaskar
  5 gillar

Ole Henriksen
Balance
Pore Facial Sauna Scrub 89 ml

6 Betyg
395:-
Denna innovativa ansiktsskrubb är inspirerad av traditionella skandinaviska span, och ger både fysisk och mental rekreation för att förbättra cirkulation och rengöra på djupet.

Liksom mixen av varmt och kallt som en basturitual omfattas av ger denna skrubb en både varm/kall känsla som förfinar porer samtidigt som en effektiv kombination av glykol- och mjölksyra lyfter och tar bort döda hudceller.

Den innehåller vulkanisk sand, Green Fusion Complex och neemolja och dess djupt rengörande effekt reducerar talgöverskott och rengör igentäppta porer och minimerar uppkomsten av dessa.

Rekommenderas efter rengöring och efter toner 2-3 gånger i veckan. Din hud kommer bli mjuk och uppfriskad med en hälsosam Ole-lyster!

89ml
 • Kategori:Peeling
 • Artikelnummer:
  1225-167-0089

Gåva på köpet

Handla Ole Henriksen för 599 kr få en gåva på köpet

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019