19 DEC, 2017

Lyko utser ny CFO

19 december 2017

Lyko Group AB (publ) (”Lyko” eller ”Bolaget”) utnämner Marie Björklund till CFO. Marie Björklund kommer närmast från tjänsten som Ekonomichef på KICKS AB. Marie Björklund efterträder Fredrik Runesson.

Lyko, en ledande hårvård- och skönhetsspecialist som kombinerar onlineförsäljning med fysiska butiker och integrerade salonger, noterades på Nasdaq First North Premier den 12 december i år.

”När Lyko nu tar nästa steg i bolagets utveckling är Maries gedigna erfarenhet av ekonomi och controlling i kombination med starka ledaregenskaper något bolaget kommer att ha stor nytta av. Jag är mycket glad över att Marie blir en del av Lykos koncernledning. Samtidigt som jag välkomnar Marie vill jag också passa på att tacka Fredrik Runesson för tiden på Lyko och önskar honom lycka till med nästa steg i karriären”, säger Joanna Hummel, VD på Lyko.

Marie Björklund tillträder sin tjänst den 15 mars 2018.


För mer information vänligen kontakta:

Joanna Hummel, VD 070–2862682

Denna information är sådan som Lyko Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 december 2017 kl. 18.00 CET.

Om Lyko

Lyko Group AB (publ) är en hårvård- och skönhetspecialist med ambition att förändra branschen. Vi har vårt ursprung i den professionella hårvården. Med marknadens bredaste sortiment online, integrerade butiker och salonger inspirerar och guidar vi kunden till sitt bästa jag. Koncernen driver webbplatserna Lyko.se och Lyko.no samt 40 butiker i Sverige och Norge, varav 39 har tillhörande salonger. Verksamheten sysselsätter närmare 500 personer. Lyko är noterat på Nasdaq First North Premier. Avanza Bank är bolagets certified adviser. Besök www.lyko.se för mer information.

Tillbaka till Pressmeddelanden

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019