OMG!

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
  • för 3 månader sedan

    Suverän!

    Den här borsten är kanon, känner mig så mjuk & len i ansiktet efter användning 😍 masserar & rengör så skönt i ansiktet! Rekomend 👍
    1 gillar

OMG!
I.M. Buddy Face Green Green

2 Betyg
149:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Nya I.M. BUDDY FACE används för att rengöra effektivt och miljövänligt utan vare sig el eller batterier. Ergonomiskt vinklade borst som ger en skonsam rengöring och exfoliering av ansiktet. Borsthuvudet har perfekt storlek och är så mjukt att det kan användas på känslig hy varje dag utan att irritera. Borstarna på båda sidor lyfter orenheter och ger dessutom en perfekt exfoliering. Därigenom avlägsnas döda hudceller så att huden får ett föryngrat utseende med frisk lyster.

I.M. BUDDY FACE rengör på djupet och bidrar till fastare, spänstigare hy och ett ungdomligare utseende. Kombinera gärna I.M. BUDDY FACE med Oil to Jet Foam Cleanser, Honey Milk Drop Face Wash, Age Freeze Gel och Veil Mask.

I.M. BUDDY FACE har en flexibel konstruktion som gör att det kan stå på alla plana ytor. De fasta borsten nedtill kan dessutom användas som akupressurpunkter på alla ansiktspartier.

Massera på fuktigt ansikte med cirklande rörelser så att de mjuka borsten kan rengöra effektivt. Skölj med vatten..

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019