Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

OMG! Standing Mask Brush

Bli först med att betygsätta produkten
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Upptäck denna INNOVATIVA borste med ställ – ett exklusivt tillbehör till Double Dare-hudvården du bara måste ha! OMG! Standning Mask Brush har supersmidiga borsthår som gör att du smidigt fördelar hudvårdsmaskerna från Double Dare i ansiktet utan att använda fingrarna. Nu är det slut på kladdiga burkar, tvättfat, bord, och händer! Behandla ditt ansikte med den här unikt designade borsten med integrerat ställ för att minska blemmor och bakterier. Det avancerade dragkedjefodralet är perfekt för dig som är på språng! Standning Mask Brush är gjord för att du ska kunna applicera alla dina favorithudvårdsprodukter, som masker, fuktgivare, solskydd och serum. Det perfekta verktyget oavsett vilken hudvård det handlar om.

Användning: Applicera din mask eller hudvårdsprodukt jämnt över ansikte, hals och dekolletage med OMG! Standning Mask Brush.

När du är klar tvättar du borsten i varmt tvålvatten och sköljer. Låt borsten torka genom att använda det innovativa, integrerade stället. När du reser packar du ner OMG! Standning Mask Brush i fodralet, drar igen blixtlåset och lägger på plats.
OMG!

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
298:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
153:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018