1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.5

Baserat på 4 betyg
1
2
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 veckor sedan

  Judo ' nt say

  Efter 5 dagar och väl använda händer som tex en biltvätt utan handskar, jag älskar opi's nagellack. Målat naglarna i ca 40 år och aldrig haft ett bättre nagellack!! Färg judo' nt say #tävling
  2 gillar
 • för 4 veckor sedan

  This shade is... Not blossom

  Inte alls samma som på bilden, det ser ut som att set ska vara rosa med guld i men egentligen är det en grå färg.. Rätt missnöjd med färgen, men den funkar lika bra som alla andra OPI nagellack så det har man iaf som fördel
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Inte samma färg

  Inte alls samma färg som på bilden. Lite synd men den som kom var fin ändå. Glitter i.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Missvisande

  Färgen som visas på bild är mycket mer ljust rosa än den faktiska färgen på nagellacket. Kommet inte använda min då den är för mörk och skimrar alldeles för mycket. Den liknar inte bilden ett dugg.
  Gilla

OPI
Nail Lacquer
Tokyo
Samurai Breaks a Nail

4 Betyg
179:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
OPI´s berömda nagellack finns i över 400 otroligt vackra nyanser och säljes i fler än 100 länder. OPI´s nagellack är internationellt känt för sin otroligt höga kvalitet och vinner ständigt priser och bäst i test. Lacket är mycket enkelt att applicera då alla lacker har OPI´s patenterade Pro Wide brush. Det ger en blank och elegant yta och är mycket slitstarkt vilket ger ett mer hållbart resultat.

Eftersom nya nyanser alltid framtas i samarbete med det amerikanska moderådet följer OPI´s nagellack alltid det rätta trenderna och färgerna.

OPI släpper ett stort antal nya nyanser varje år, så du kan alltid vara säker på att hitta just ditt favorit lack! OPI´s nagellack innehåller inte Formaldehyd, Toulene eller DBP.

15ml
 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1227-394-0085

Köps ofta tillsammans

258:-
287:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019