Oral B

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Oral B
Oral-B Genius9000 Cross Action Eltandborste Silver

Bli först med att betygsätta produkten
2299:-
Oral-B Genius 9000 är en populär eltandborste med ett intelligent borstningssystem som hjälper dig att borsta så som tandläkare rekommenderar. Med unik positionsdetektering för att du inte ska missa något ställe. Kopplas enkelt till Oral-B:s smartphoneapp via Bluetooth, för feedback på tandborstningen i realtid. Oral-B:s unika runda huvud tar bort upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste, samtidigt som den tar bort ytlig missfärgning. Med sex borstningsfunktioner som inkluderar PRO Clean, whitening, massage och mjuk Dessutom hjälper tandborsten dig att skydda det ömtåliga tandköttet med hjälp av den patenterade SmartRingoch trycksensortekniken som drar ner på borstningshastigheten och gör dig uppmärksam på att borsta skonsammare om du borstar för hårt. Sist men inte minst levereras Genius 9000 vit med ett litiumjonbatteri som räcker i mer än 2 veckor på 1 uppladdning.

Oral-B Genius 9000N vit är kompatibel med följande tandborsthuvuden från oral-B: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Mjuk rengöring, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.

Innehåll: 1 vitt handtag, 4 borsthuvuden, litiumjonbatteri, USB-laddningsbart resefodral, hållare för smartphone.

Avnändning:
Kontrollera regelbundet att sladden är oskadad. Ta med dig laddaren till ett Oral-B Braun-servicecenter om sladden är skadad. En skadad eller defekt produkt får inte längre användas. Ej avsedd för barn under 3 år. Produkten är inte avsedd att användas av barn eller personer med nedsatt fysisk, sensorisk eller mental förmåga, såvida de inte övervakas av en person som ansvarar för deras säkerhet. Vi rekommenderar att produkten förvaras utom räckhåll för barn. Barn bör hållas under uppsikt för att se till att de inte leker med produkten. Om du tappar produkten ska du byta ut borsthuvudet före nästa användning även om inga synliga skador finns. Placera inte och förvara inte laddaren där den kan ramla ned eller dras ned i ett badkar eller ett handfat. Placera aldrig laddaren i vatten eller annan vätska. Försök aldrig ta upp en laddare som ligger i vatten. Dra genast ut stickkontakten. Ändra eller reparera inte produkten själv. Det kan orsaka brand, elstöt eller skada. Fråga din återförsäljare om reparationer eller kontakta ett Oral-B-servicecenter. Ta aldrig isär produkten förutom när du ska slänga batteriet. Se till att inte kortsluta sidorna plus (+) och minus (-) när batteriet tas ut för att slängas. För aldrig in något föremål i någon av produktens/laddarens öppningar. Rör inte vid stickkontakten med våta händer. Det kan orsaka elstöt. När du drar ut stickkontakten ska du alltid hålla i själva stickkontakten och inte i sladden. Använd endast produkten enligt instruktionerna och i det syfte som avses. Använd enbart tillbehör som rekommenderas av tillverkaren. Rådfråga din tandläkare innan du använder tandborsten om du genomgår en behandling för besvär i munhålan.

Så använder du din eltandborste Fukta borsthuvudet och applicera tandkräm. Placera tandborsten i munnen och sätt på den. Styr borsthuvudet långsamt från tand till tand. Håll borsthuvudet stilla i några sekunder innan du går vidare till nästa tand. Borsta både tandkött och tänder, först utsidan, sedan insidan och därefter tuggytorna.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019