Oral B

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 19 månader sedan

  Vad är skillnaden??

  Jag beställde denna produkt för 149kr 3-pack tandborsthuvuden. Brukar vanligtvis köpa den oral b som kostar 139kr artikel nr 1122-136-0000 och med tanke på att den jag köpte nu kostade mer hade jag förväntat mig annat innehåll än när jag betalar 139kr. Men vad jag kan se är det e x a k t samma innehåll. Vad är detta? Har jag blivit lurad?
  Hälsar Elina
  1 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 18 månader sedan
   Hej Elina Teresa. Jag vill börja med att be om ursäkt för att svaret har dröjt. Det har visat sig att de två produkterna är identiska så ta gärna kontakt med oss på kundtjänst så ska vi givetvis ordna så att du får produkten till den mindre summan. Vi kommer självklart ordna så att detta rättas till på hemsidan. / Amanda.
   1 gillar

Oral B
Ortho Kit Borsthuvud 3-Pack (2st OD17 1st IP17) 3 ml

Bli först med att betygsätta produkten
149:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Oral-B Ortho Care Essentials-paketet innehåller två refillborsthuvuden till eltandborste som ger effektiv och bekväm rengöring och vård av tandställningar.
Det är ett tandborstalternativ för den som är intresserad av eltandborstning.

Rengör och avlägsnar milt plack från tänder med tandställning
Ger effektiv och bekväm rengöring
Specialvård för tandställningar
Tandläkare rekommenderar att man byter borsthuvud var tredje eller fjärde månad. Oral-B refillborsthuvuden har indikatorstrån som bleknar halvvägs när det är dags att byta ditt borsthuvud för fortsatt överlägsen rengöring i jämförelse med en vanlig, manuel

PROVA 6 PERFEKTA LÖSNINGAR I 1 BORSTE
Oral-B erbjuder ett brett spektrum av eltandborsthandtag för att passa dina personliga behov när det gäller munhälsa. Oral-B refillborsthuvuden passar alla Oral-B eltandborsthandtag förutom Oral-B Pulsonic
Denna förpackning innehåller ett heltäckande tandvårdskit för fräsch andedräkt och friskt tandkött inklusive ett interspace-borsthuvud och 2 tandvårdsborsthuvuden.
Borsthuvudena är inspirerade av tandläkarverktyg för effektiv rengöring mellan tänderna. Passar alla roterande uppladdningsbara tandborstar från Oral B.

Köps ofta tillsammans

348:-
538:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019