O.R.G Skincare

Korea är en skönhetsdröm. Med en lång historia som den globala ledaren inom hudvård och skönhet är Sydkorea hem till några av de bästa,  säkraste och mest naturliga produkter som kommer ut på marknaden i dag. Men hur får man dem - utan att flyga till Seoul?

ORG Skincare har  en perfekt redigerad samling av banbrytande produkter  som sätter det allra senaste inom koreansk hudvetenskap i arbeta för dig. I århundraden har en badritual varit djupt invävd i den lokala skönhetskulturen. Oklanderligt rengjord hud, fri från föroreningar är utan tvekan Sydkoreas mest prisade skönhets tillgång.

Denna tradition av skönhet fortsätter för nästa generation.  ORG Skincare blandar den antika konsten av skönhet med revolutionerande hudvårds teknik. Vi har medvetet skapat våra formler med hjälp av  naturen, mineralbaserade och ekologiska där så är möjligt. Det är den typen som du och din hud mår bra av. Från masker och serum till mjukgörande och rengöringsmedel. Nya produkter i vårt sortiment som vi skapar  ser vi till att de uppfyller våra stränga normer med häpnadsväckande resultat.

Ej testat på djur. Har aldrig varit och kommer så förbli.

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.