Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Orly Nail Lacquer Smart Gels Passionfruit

Bli först med att betygsätta produkten
109:-Rek. pris 179:-35
Fri frakt, kan skickas omgående
Orly Nail Lacquer Smart Gels
Detta professionella nagellacksmärke har fin kvalitet och säkerhet i sina produkter och tekniska utveckling. Orly har etablerat dynamiska kollektioner som består av subtila nyanser, levande krämer, bländande och skimrande färger, fina glitter och varma neon-toner, genom att flitigt analyserat modetrenderna och exakt anpassat och blandat sina nyanser.

Detta gel-lack torkas med Orly LED-lampa Manikyr Smart Gels under några minuter för en manikyr eller pedikyr som håller i två till tre veckor.

5.3mlAnvändning:
Rengör naglarna, lägg ett tunt lager av Orly Nail Lacquer Smart Gels, Primer på nagelns tipp och låt torka ett par sekunder. Lägg ett tunt lager med Orly Nail Lacquer Smart Gels, Base Top Coat och härda i Orly LED-lampa Manikyr Smart Gels i 30 sekunder.

Lägg ett tunt lager Smart Gels och härda i LED-lampan i 30 sekunder till. Var noga med att inte stöta emot någonting eller få smuts och damm på nageln. Fortsätt med ett till tre lager för önskad nyans. Avluta med Orly Nail Lacquer Smart Gels, Base Top Coat och torka av naglarna med Orly Smart Gels Cleanser.
  • Kategori:Gellack
  • Artikelnummer:
    1229-303-0015

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018