Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ormsalva Kylande Arnica Mentol 100ml

1 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

ORMSALVA kylande är en snabbverkande kylgel med Arnica Montana och menthol vilket ger en snabb, kylande effekt på huden. Lindrar tillfällig smärta, minskar svullnader och har lugnande effekt på inflammationer vid muskel-, led- och mjukvävnadsskador.    

Använd där behov av snabb kylning föreligger och kyler huden snabbt utan att kladda. Används med fördel i samband med träning, tävling eller annan fysisk aktivitet.

Lägg på en riklig mängd kylgel på huden över det aktuella området och låt lufttorka. Används vid behov, två till tre gånger dagligen.

Undvik kontakt med ögonen. Vid tecken på hudirritation, avbryt användandet. Förvaras utom räckhåll för barn. För utvärtes bruk.

HÅLLBARHET:Märkt med "Öppen burk" 12 månader.

100ml

 

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
278:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
149:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Restless legs

  Ormsalvan är en av mina favoritprodukter, jag använder den ofta för att dämpa och förebygga flera sorters värk/kryp i kroppen.

  I perioder har jag problem med kryp i benen/restless legs, som sprider sig upp i armarna, oftast nattetid, men även på dagen. Ormsalvan lindrar snabbt det värsta krypet och om det inte är väldigt intensivt så försvinner obehaget några minuter efter att jag använt salvan.

  Vid värk i huvud, rygg, axlar och nacke applicerar jag Ormsalvan där värken strålar ifrån, typ tinningarna eller axlarna. Den kylande känslan gör att värken känns mindre intensiv. Jag gör det även när jag har tagit en värktablett för att ha mindre ont medan jag väntar på att tabletten ska få effekt.

  Ett tips till gamers är att smörja in handlederna och insida hand med Ormsalvan, det dämpar den där värken som man kan få när man spelat lite för mycket och lite för länge.

  Det kanske inte är vanligt, men när jag blir tatuerad på armarna så börjar det ofta ila och krypa i benen, det är värre än nålen. Jag har använt Ormsalva de senaste gångerna jag blivit tatuerad och det hjälpte mot krypet. Så om någon fler har det problemet så rekommenderar jag verkligen Ormsalva. :)

  Enda minuset är att jag önskar att den brände/kylde mer än vad den gör.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019