Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 7 betyg
1
0
1
1
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 34 månader sedan

  Tummen upp!

  Jag har precis fått hem dessa två gigantiska flaskor. Helt underbart! Har använt dom här förut och det är en doft som jag har fastnat för. Det gör håret silkeslent och mjukt med en otroligt god doft! :) Perfekt att ha hemma, sedan fylla på i små flaskor om man ska iväg nånstans! Toppen!
  5 gillar
 • för 34 månader sedan

  reparar inte

  absolut inte prisvärd! tynger ner håret och gör det oljigt, inget för dig med tjockt lockigt och skadat hår som behöver vård! då rekommenderar jag loreal absolut repair!!
  Gilla
 • för 34 månader sedan

  Nöjd + tips!

  Schampo med fantastisk konsistens och lukt. Dock kan jag tycka att det torkar ut hårbotten? Likaså balsamet men det ger mer fukt.
  Tips: Jag brukar blanda i lite extra olja i balsamet för att då behövs inte lika mycket balsam och eftersom oljan "fastnar" i håret så behöver man inte ta det sen.

  tillbaka till produkterna; jag tycker det är ett fantastiskt schampo och balsam men schampot torkar ut hårbotten lite. Och det är dyrt, sjukt billigt här på lyko men annars - dyrt.
  Gilla
 • för 34 månader sedan

  super bra

  Har provat för första gång idag och håret blev otroligt lent och fint och doftar fantastiskt gott 👍👍👍
  Gilla
 • för 34 månader sedan

  Sisådär

  Hyfsat ok, har man väldigt torrt hår så satsa på ett schampoo & balsam med mer återfuktande & olja istället. Luktar dock väldigt gott!
  Gilla
 • för 34 månader sedan

  Mycket nöjd!

  Jättebra schampoo och balsam. Håret blir lent, glänsande och mjukt. Mitt hår är färgat och rätt så slitet, men efter att ha använt dessa produkter 2-3 gånger så ser håret jättefint ut! Luktar helt underbart och är mycket drygt.
  Gilla

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019