Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Medarbetare på Lyko
  för 3 månader sedan

  Perfekt för tunnare hår

  Många med tunna strån kan inte använda "vanlig" olja då det tynger ned en hel del, denna är verkligen värd ett försök om så är fallet! Tynger inte ned i närheten av lika mycket. Var dock noga med att inte röra håret innan den torkat in!
  Gilla
 • för 5 månader sedan

  Olja

  Ska den i torrt hår?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 5 månader sedan
   Hej Tina
   Du applicerar denna i ett vått hår, Du kan även applicera en liten mängd i torrt hår för en extra glans och för att ge håret en härlig doft.
   Gilla

Orofluido
Super Shine Light Spray 55 ml

1 Betyg
209:-
Fri frakt, kan skickas omgående

En underbar, superlätt torrolja som gör ditt hår fantastiskt glansigt samtidigt som det förstärker hårets naturliga fall! Dess innovativa ofärgade formula ger ditt hår mjukhet och lätthet, speciellt anpassad för skandinaviska hårtyper.

Den unika blandningen av tre naturliga oljor: argan-, linfrö- och cyperusolja är grunden för ett strålande vackert och glänsande hår. Detta spray har en flytande och silkesaktig konsistens som leder tankarna till glänsande guld.

Oljan har en underbar, lätt konsistens som snabbt absorberas i håret, och lämnar dessutom en aromatisk doft av amber och vanilj.

Fri från parabener.Ger håret en fantastisk strålande glans.Ger håret en underbar doft.Passar alla hårtyper.
Appliceras i vått hår för att underlätta utredning, ge glans och för att öka den naturliga rörelsen i håret. Du kan även applicera en liten mängd i torrt hår för en extra glans och för att ge håret en härlig doft. Skölj inte ur.

55ml

Köps ofta tillsammans

658:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019