Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 3 betyg
1
0
0
1
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Frisör på Lyko
  för 15 månader sedan

  Du som köpt klippmaskin, skäggtrimmer eller rakapparat.

  De håller mycket längre om du tar hand om dem.
  Du som har köpt en Oster klippmaskin eller funderar på att investera i en av de allra bästa klippmaskinerna du kan hitta. Oster modell 97 håller nästan hur länge som helst, behövs bara lite omvårdnad ibland vilket visas i denna video (i videon visas modell 76 vilken är snarlik modell 97). Köp till rengöringsvätska och silkonsprayen så har du allt din maskin behöver. https://www.youtube.com/watch?v=zErMj5c1G74 Rengörigsspray https://www.lyko.se/oster/oster-kool-lube-400ml OSTER BLADE WASH https://www.lyko.se/oster/oster-blade-wash-532ml OSTER CLIPPER MODEL 97 https://www.lyko.se/oster/oster-clipper-model-97 Många olika skär med olika mm finns att välja på, snabbt att skifta mellan de olika skären. Oster Clipper fungerar lika bra till hår som till skägg. https://www.lyko.se/oster/oster-blades-for-original-blade-63-mm
  Rengöringsspray och rengöringsvätskan kan givetvis användas till andra märken av klippmaskiner, skäggtrimmers och rakapparater och gör att du uppnår optimal effekt av dessa.
  8 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Hälsovådligt innehåll

  Produkten består av raffinerat petroleum vilket inte är något man bör utsätta sig för i onödan, så jag lämnade faktiskt in min flaska till en återvinningsstation efter jag insåg detta. Flaskan har även en stor varningssymbol på framsidan vilket inte framgår av bilderna här, och detta är inget Lyko borde sälja utan att vara betydligt tydligare gällande produktens innehåll.
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Skillnad mellan Blade Wash & Kool Lube

  Hej! Som rubriken antyder:
  Min fråga är:
  - Vad är det för skillnad melkan Oster Blade Wash och Oster Kool Lube?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Viktor! Blade Wash rengör skären, doppa ner skären i vätskan med maskinen igång 10sek. Häll lite vätska i korken till flaskan. Men efter att ha använt Blade Wash behövs ett par droppar olja som medföljer maskinen du köpt. Kool Lube blåser rent och smörjer skären mellan gångerna du använder maskinen så att det är fritt från hår eller skäggstubb.
   1 gillar

Oster
Blade Wash 532 ml

3 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Utmärkt för djuprengöring av blad.

532ml

Köps ofta tillsammans

678:-
1277:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019