Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Oster Kool Lube 400ml

1 Betyg
149:-

Kool Lube är en universalspray som kyler, smörjer och rengör. Bra att spraya på skäret vid klippning, smörjer precis lagom mycket.

400ml

Oster

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Frisör på Lyko -
  för 4 veckor sedan

  Du som har klippmaskin, skäggtrimmer eller rakapparat.

  De håller mycket längre om du tar hand om dem, och det behövs inte mycket omvårdnad men gör stor skillnad.
  Du som har köpt en Oster klippmaskin eller funderar på att investera i en av de allra bästa klippmaskinerna du kan hitta. Oster modell 97 håller nästan hur länge som helst, behövs bara lite omvårdnad ibland vilket visas i denna video (i videon visas modell 76 vilken är snarlik modell 97). Köp till rengöringsvätska och silkonsprayen så har du allt din maskin behöver. https://www.youtube.com/watch?v=zErMj5c1G74 Rengörigsspray https://www.lyko.se/oster/oster-kool-lube-400ml OSTER BLADE WASH https://www.lyko.se/oster/oster-blade-wash-532ml OSTER CLIPPER MODEL 97 https://www.lyko.se/oster/oster-clipper-model-97 Många olika skär med olika mm finns att välja på, snabbt att skifta mellan de olika skären. Oster Clipper fungerar lika bra till hår som till skägg. https://www.lyko.se/oster/oster-blades-for-original-blade-63-mm
  Rengöringsspray och rengöringsvätskan kan givetvis användas till andra märken av klippmaskiner, skäggtrimmers och rakapparater och gör att du uppnår optimal effekt av dessa.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018