Palina

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst
  för 16 månader sedan

  LÄTT MEN TÄCKANDE

  Jag är jättenöjd.
  Produkten känns lätt på huden men täcker ändå väldigt bra. Nyansen passar mig perfekt, har en ljus hy som drar något mot det varma hållet.
  Toppbetyg från mig!
  10 gillar

Palina
Magic CC Cream Stockholm

2 Betyg
499:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
En härligt rik CC Cream i flytande form med hög täckningsgrad. Magin ligger i att den trots sin fenomenala täckningsförmåga, ändå känns lätt på huden och inte lägger sig i några synliga spår eller porer.

Magic CC Cream håller huden mjuk och återfuktad, ger en jämn och fin hudton samt döljer effektivt skavanker - allt i ett enda svep! Skyddar även mot solens skadliga strålar med SPF20.

Den har en naturlig, strålande och matt finish. Formuleringen innehåller lätta estrar och mjukgörande ingredienser, som hjälper huden att behålla sin naturliga fukthalt. Den unika pigmentblandningen produceras med hjälp av ytbehandlade pigment för att ge en perfekt spridning och binda sig med huden på ett varaktigt sätt. Magic CC Cream sitter på plats - timme efter timme.

Magic CC Cream skyddar även mot hudens åldrande då den genom sitt innehåll av fuktgivande ingredienser och antioxidanter minskar effekterna av oxidativ stress i huden (den hjälper till att neutralisera effekterna av oxidativa molekyler).

Magic CC Cream ger hög täckningsgrad, känns lätt på huden, sitter på plats hela dagen och vårdar dessutom huden. Kan användas ensam eller ovanpå dagkräm.

För ett mattare resultat, följ upp med High Definition Powder eller Skin Perfecting Veil.

30ml

Köps ofta tillsammans

778:-
917:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019