Panasonic

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Panasonic
Hårfön EH-NA98 Nanoe & Duble minderal

2 Betyg
2499:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Panasonics avancerade hårtork EH-NA98 är konstruerad för att tackla synliga tecken på skador på håret eller när du upplever att ditt hår saknar lyster och volym, känns torrt och matt eller har kluvna hårtoppar.

Den är utrustad med Panasonics framgångsrika Nanoe™ & dubbelmineral-teknik. Nanoe™ och dubbelmineral-joner laddade med fukt tränger in i håret och ökar strånas bindningsförmåga, vilket resulterar i en minskning av kluvna hårtoppar över tid.*1

Den beprövade tekniken eliminerar statisk elektricitet, motverkar frissigt hår och förbättrar hårets glans.*2 Nanoe™-tekniken bevarar ca 1000 gånger mer fukt än en vanlig hårtork, den tränger djupt in i håret och garanterar optimal fuktbalans.

4 användningslägen för hår, hårbotten och hud.
Hot: När hårtorken är påslagen, är detta läge aktiverat. Perfekt för 100 % vått hår.
Hot&Cold: För omväxlande varmt & kallt med inspiration från teknik som används på professionella hårsalonger tillförs varm luft längs med hårets riktning och sedan växlar den över till kall luft för att kyla ner. Funktionsläget ger dig samma professionella hårteknik i hemmet som du annars får hos en hårfrisör.
Scalp: I det här läget torkar hårtorken din hårbotten med varm luft på cirka 50 °C. Nanoe™-teknik berikar din hårbotten med fuktjoner i nano-storlek och hjälper till att förebygga torrhet över tid. Rekommenderas för användare med torr till mycket torr hårbotten.
Skin: Nanoe™-teknik berikar din hud i ansiktet med fukt-joner i nano-storlek. Använd detta läge mot slutet av torkningen under cirka en minut. Rekommenderas för användare med torr till mycket torr hud.
Intelligent läge för temperaturkontroll
Känner av den omgivande temperaturen och justerar kontinuerligt temperaturen på luftflödet.
Denna teknik hjälper till att förhindra skador på håret och skyddar ditt hår och din hårbotten över tid.

*1 Efter sammanräkning av okluvna hårtoppar efter 10 användningscykler. Mätt som del av 50 hårstrån med hårtoppar som inte var kluvna. Beräknat på antalet kluvna hårtoppar.
*2 Jämfört med joner från mätningsanalys av diameter, Panasonic Labs, Japan.
  • Kategori:Fön
  • Artikelnummer:
    1348-101-0000

Köps ofta tillsammans

2658:-
2927:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter