Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Paris Berlin Ultra HD Foundation Le Teint Hightech 2

Bli först med att betygsätta produkten
269:-Rek. pris 339:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

En revolutionerande naturtrogen foundation, Paris Berlin HD Foundation - Le Teint Hightech lägger sig som en nästintill osynlig hinna. Utvecklad för att ge ett så naturligt resultat som möjligt, anpassar den sig till huden. Denna foundation är även färganpassande, så den kommer att smälta in även om du blir lite mörkare eller ljusare i huden.

Vattenbaserad och innehåller endast väldigt lite puder, vilket gör att den aldrig blir kakig eller krakelerar, och den sätter sig inte på fjunen i ansiktet eller i linjer/rynkor. Tack vare den högteknologiska formeln erbjuds nu en foundation som sitter hela dagen!

FÄRGGUIDE:

LTH0: Ljus-rosa ton för ljushyade. Dina blodkärlen på handleden drar åt blått. Du bränner dig lätt i solen och har svårt för att bli brun.
LTH1: Neutral-beige ton för ljushyade. Dina blodkärl på handleden drar både åt grönt och blått, och din solbränna byggs upp gradvis.
LTH2: Rosa ton för ljushyade. Dina blodkärlen på handleden drar åt blått. Du bränner dig lätt i solen och har svårt för att bli brun.
LTH3: Gul ton för medium hudfärg. Dina blodkärl på handleden drar åt grönt. Du blir lätt brun i solen och bränner dig sällan.
LTH4: Neutral-beige ton för mediumhudfärg. Dina blodkärl på handleden drar både åt grönt och blått. Din solbränna byggs upp gradvis
LTH5: Gul ton för mellan/mörk hudfärg. Dina blodkärl på handleden drar åt grönt. Du blir lätt brun i solen och bränner dig sällan.
LTH6: Rosa ton för mellan/mörk hudfärg. Dina blodkärl på handleden drar åt blått. Du bränner dig lätt i solen.
LTH7: Gul ton för mörk hudfärg. Dina blodkärl på handleden drar åt grönt. Du blir lätt brun i solen.

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
328:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018