2 looks

Looks

Mjuka och härliga fötter med...
Lyko Social Pedicare Guide

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 5 månader sedan

  Bra fotfil

  Gillar den konkava delen som passar superbra till hälen, men till främre delen av foten kan man bara använda den mindre grova sidan, vilket är lite störigt så ett minus för det :P #tävling
  Gilla

Pedicare
Fotfil

1 Betyg
79:-
Här är den världsunika fotfilen för alla målgrupper och hela foten. Anpassad till fotens alla delar samt för personer med ryggbesvär. Detta har gett oss en anledning till att designskydda produkten i två världsdelar Europa och USA med den unikt skålade formen.

Fotfilen Filit är framtagen i samarbete med en av Sveriges skickligaste Fotterapeut som utbildat över 2000 fotterapeuter samt sett över 100 par fötter dagligen i närmare 20 år. Smart och effektiv fotfil för en skön hemmapedikyr.

Filen avlägsnar skonsamt hård hud och mjukar upp fötterna. Den konkava insidan med grövre slipyta är perfekt för fotens ytterdelar som till exempel hälen. Utsidan är konvex med finare slipyta för att passa fotens djupare delar. Den utplanade raka delen är avsedd för efterarbete av hela undersidan av foten. Slipytorna är utbytbara.

 • Kategori:Fotvård
 • Artikelnummer:
  2322-111-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter