Percy Nobleman

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Percy Nobleman
Face & Stubble Care Kit 80 ml

Bli först med att betygsätta produkten
345:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Percy Nobleman Face & Stubble Care Kit är ett presentkit för hudvård/skäggstubb. Fuktighetskräm och rengöring förpackat i en snygg presentkartong, tillsammans med en lyxig ansiktshandduk.

Percy Nobleman Face & Stubble Moisturizer (75 ml)
En kombinerad återfuktare för både ansikte och skäggstubb. Den rekommenderas till dig som har upp till dryga centimetern stubb. Den ger fukt och näring till både huden och skäggstråna samt har en mjukgörande effekt. En snabbabsorberande, icke-kladdig lotion med lättflytande essentiella oljor. Den är baserad på naturliga ingredienser. Organisk aloe vera har en lugande och återfuktande effekt, vitamin E är en kraftfull antioxidant och ingefärsrot har både anti-age effekt och reparerande egenskaper. pH-balanserad formula. Mild doft av pepparmint och gurka.

Percy Nobleman Face & Stubble Wash (75 ml)
En kombinerad rengöring för både ansikte och skäggstubb. Den rekommenderas till dig som har upp till dryga centimetern stubb. Mild rengöring som inte rubbar hudens naturliga balans och inte torkar ut huden. Den är baserad på naturliga ingredienser. Rengör milt med kokosnötsolja som inte tvättar bort hudens naturliga oljor. Glycerin motverkar fuktförlust i huden. pH-balanserad formula. Mild doft av pepparmint och gurka.

Bomullshandduk med brodyr
Passar Normal hud, blandhy och torr hud

Köps ofta tillsammans

494:-
683:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019