2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 25 betyg
2
0
3
11
9
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 12 månader sedan

  Toppen!

  En riktigt bra mask som verkligen drar ut orenheter ur hyn men lämnar huden återfuktad! Väldigt dryg!!
  11 gillar
 • för 2 månader sedan

  Helt ok.

  Använder denna vintertid men funkar inte alls på sommaren för mig. Får finnar och känner mig torr efter. Gillar Cucumber gel masken bättre, där får man fukt!
  Gilla
 • för 6 månader sedan

  Lermask som inte torkar ut

  En rengörande lermask som inte torkar ut huden! Den känns riktigt skön och vårdande. Efteråt är huden rengjord på djupet och mjuk.
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 7 månader sedan

  Dryg och effektiv mask!

  Behövs en oerhört liten mängd av produkten för att den ska hjälpa! Man kan nästan se när den börjar arbeta på huden hur porerna öppnar sig och rengörs, älskar det!
  Applicerar den med en ren och platt foundationborste/syntetborste.
  Litet minus för att jag upplever att den kan vara lite svår att tvätta av, men det väger resten upp för!
  1 gillar
 • för 7 månader sedan

  Mjuk, djuprengörande mask som inte irriterar!

  Tycker denna är riktigt härlig för att vara en djuprengörande lermask. Den irriterar inte och man blir inte alls röd av den utan känner sig snarare återfuktad. Bara plus!
  4 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 8 månader sedan

  Dyr men dryg ;)

  Den är väldigt tjock i konsistensen samt klistrig. Jag brukar lägga ett ganska tunt lager för den är ganska jobbig att tvätta bort. Lättast med en handduk men jag brukar tvätta av den med ljummet vatten för en renare känsla. Man känner att den är återfuktande då den inte alls känns stram och torr efter som andra djuprengörande masker kan göra. Brukar dyka upp nån finne dagen efter men det är ju bara ett tecken på att den gjort jobbet ;)
  1 gillar

Peter Thomas Roth
Irish Moor Mud Purifying Black Mask 150 ml

25 Betyg
649:-
Beskrivning
Ingredienser
Djuprengörande och fuktgivande mask med doftfri irländsk hedlera som avlägsnar orenheter och överflödiga oljor från huden samtidigt som den tillför fukt, vitaminer, essentiella mineraler och aktiva antioxidanter. Den 9,000 år gamla svarta leran från de irländska hederna har den högsta nivån av organiskt innehåll i världen och är skördad för hand. Tillsammans med Hijiki sjögräs, vulkanisk aska och aktiv kol drar den irlänska hedleran till sig orenheter och toxiner från huden, samtidigt som den minimerar porstorleken och alla typer av linjer. Huden lämnas återfuktad, fräsch och silkeslen.

Passar alla hudtyper.

Användning:
Applicera ett generöst lager på rengjord hud. Låt masken sitta kvar i 10 minuter. Skölj med ljummet vatten eller en varm, fuktig rengöringsduk. Skölj sedan huden noggrant från eventuella återstående rester. Använd 2-3 gånger i veckan eller dagligen vid tillfälliga hudproblem och en mer intensiv återfuktning.

150ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019