Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Peter Thomas Roth Meet Your Mask

35 Betyg
224:25Rek. pris 335:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Meet Your Mask Kit har sex effektiva masker av olika texturer och med olika syften.

Med en mängd olika masker att välja mellan, ger den här innovativa samlingen möjlighet att skräddarsy din hudvårdsrutin perfekt och innebär att du kan använda masker som en professionell och samverka olika ansiktsområden med den önskade masken.

 • Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask 14ml - En kylande ansiktsmask som föryngrar mogna, känsliga och lacklösa komplex.
 • Gurka Gel Gel Mask 14ml - En ultralätt, icke-stickande, anti-irriterande gelmassa för alla hudtyper inklusive även de mest känsliga.
 • Pumpkin Enzyme Mask 14ml - En mycket effektiv exfolierande mask.
 • Irish Moor Mud Mask 14ml - En traditionell inspirerad avlastande och hydratiserande lermask.
 • 24K Gold Mask 14ml - En avslappnande anti-aging mask som skapar ett ljus och inre glöd.
 • Blue Marine Alga Mask 14ml - En bästsäljande gel ansiktsmask för torra och dehydrerade hudtyper.

Användning:
Rose: Applicera en generös päls på ren hud. Låt masken vara kvar i 10 minuter. Skölj med kallt vatten. För intensiv behandling, kyl och applicera som en mask eller applicera ett tunt skikt som sista skiktet på hudvård och lämna över natten. Använd 2-3 gånger i veckan eller dagligen för reparation.

Cucumber: Efter rengöring med lämplig rengöring, ta en generös mängd av masken och applicera på ansikte och nacke. Låt masken vara kvar i ansiktet i ungefär tio minuter. Skölj noggrant med kallt vatten. För en kylande behandling, kyl produkt före applicering. Kan användas på ansikte och nacke medan du tränar. Alternativt kan det användas som en övernattning och duschas på morgonen.

Pumpkin: Applicera ett tunt lager för att rengöra huden. Massera försiktigt i en cirkelrörelse med våta fingertoppar för att polera. Lämna på i 3 - 7 minuter beroende på hudkänslighet. Skölj noga. Använd en till två gånger i veckan.

Irish: Använd fingertopparna, applicera jämnt på ren hud. Lämna på i upp till tio minuter. Ta bort med en varm fuktig tvättduk. Skölj huden noga med resterande rester. Använd 2-3 gånger i veckan eller efter önskemål.

24K Gold: Applicera ett generöst, ogenomskinligt lager för att rengöra huden, täck hela ansiktet noggrant. Låt ligga kvar i 5-10 minuter. Skölj noga med varmt vatten. Använd 2-3 gånger i veckan eller efter önskemål.

Blue: Applicera en generös päls på den rena huden. Låt masken vara kvar i 10 minuter. Skölj med kallt vatten. 2-3 gånger i veckan/dagligen.

1 användarbild

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
659:25

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
482:25

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.5

Baserat på 35 betyg
1
1
1
10
22
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst -
  för 2 månader sedan

  Fantastiskt prova på kit

  Har en ganska känslig hy men jag kan använda alla masker utan problem. Upplever huden återfuktad och fräsch efter användning av samtliga masker. De känns effektiva men samtidigt väldigt "snäll" mot huden. Min favorit är Blue Marine...
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Frisör på Lyko -
  idag 08:35

  Lyx!

  Vill man ha lyxiga, sköna ansiktsmasker som verkligen är bra, så ska man köpa dessa!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  igår 11:32

  Den perfekta presenten!

  Superbra prova på kit från PTR!! Där du får testa 6 olika masker som gör 6 olika saker. Dessutom så räcker dessa små förpackningar riktigt länge!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Prova på kit!

  Jag har testat alla masker, och wow säger jag bara! Ett perfekt prova på kit, så att man sedan kan köpa sina favoriter i fullsize! Jag passade på att köpa ett till mig själv och ett till min mamma, och hon blev så nöjd och glad!
  Favoriterna hos mig var pumpkin enzyme mask och gurka gel mask.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Frisör på Lyko -
  för 2 dagar sedan

  Bra kit

  Ett bra kit där man får möjlighet att prova på vilka masker som faller en i smaken, eller ett roligt kit att ge bort i present. Jag föll pladask för pumking enzyme mask och 24k gold mask som jag nu har köpt i stora förpackningar.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Perfekta julklappen till hudvårdsälskarn

  Peter Thomas Roth är känt som ett "maskmärke" och vi gillar verkligen deras ansiktsmasker. Det här kitet är så bra för att man kan testa sig fram vilken eller vilka som man gillar bäst! Rekomenderas verkligen till alla!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018