1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 5 betyg
0
0
0
1
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 15 månader sedan

  Torra ögon

  Är du torr runt ögonen är det här räddningen. Jag har använt dessa nu i några dagar och det har blivit så mycket bättre kring mina ögon. Jag fick någon form av allergisk reaktion runt ögonen så jag blev så torr, började flagna och blev crimson röd och då hjälpte det så oerhört mycket att använda dessa! 👌🏽
  5 gillar
 • för 4 månader sedan

  Super härliga

  Jätte härliga ögonpads. Sköna att använda och de ger verkligen fukt till huden. Och huden slätas ut. Använder dem 1-2 gånger i veckan. Och jag ser skillnad. Padsen är i stort sett doft fria. Ger extra bra effekt om man förvarar dem i kylskåpet. Och de sitter bättre på huden utan att glida omkring om de har förvarats i kylskåp. Dessa kommer att köpas igen. #LykoInflutester
  3 gillar
 • för 9 månader sedan

  Antal?

  Hur många par patches innehåller en burk?
  Gilla
  • för 9 månader sedan
   Tack 🌸
   Gilla
 • Medarbetare på Lyko
  för 11 månader sedan

  För "torrynkor"

  Tar bort flagnande och puffighet som sin tur leder till fina linjer i ögonområdet. Ger även en mycket uppiggande effekt!
  2 gillar

Peter Thomas Roth
Water Drench Eye Patches

5 Betyg
695:-
Beskrivning
Ingredienser
Revitaliserande ögonpatches som återfuktar och omedelbart förbättrar utseendet på fina linjer, kråkfötter och mörka ringar, med hjälp av atmosfärisk ånga som har omvandlats till rent, färskt vatten. Aktiva ingredienser jämnar ut och minimerar fina linjer samtidigt som svullnader under ögonen reduceras. Ögonkonturområdet lämnas återfuktat och ser märkbart piggare ut med en ungdomlig, strålande lyster. Doftfria.

Användning:
Använd den medföljande spateln för att försiktigt lyfta upp och separera en gelpatch. Applicera på ren och torr hud, vid ögonkonturen. Upprepa på andra sidan. Koppla av och njut i 10-15 minuter. Kassera efter användning och klappa försiktigt in återstående serum i huden. Använd dagligen, eller vid behov.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020