Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Philip B
Everyday Beautiful Collection 523 ml

Bli först med att betygsätta produkten
999:-
Fri frakt, kan skickas omgående
EVERYDAY BEAUTIFUL COLLECTION

PEPPERMINT AVOCADO SHAMPOO 218 ML :
En av våra mest hyllade produkter. Schampot fräschar upp hårbotten och rengör håret på djupet för att bibehålla spänst och lyster. En generös dos av ren, frisk pepparmyntsolja (2.3%) och 16 olika växtextrakt skapar en kylande effekt som friskar upp både din hårbotten och ditt sinne. Ger volym från rötterna. Rikligt med lödder avlägsnar oljor och produktrester från hår och hårbotten för ett super-rent resultat, utan att utan att fördärva eller avlägsna väsentlig näring.

EVERYDAY BEAUTIFUL CONDITIONER 177 ML :
En revolutionerande ny metod för att skydda och återuppliva din hårfärg, på ett lätt sätt. Vårt rikliga vårdande komplex tillverkas med 19 olika essentiella oljor som motverkar friss medan håret genomträngs av viktlös fukt - vilket resulterar i livligare toner och slingor som skiner inifrån och ut.


DETANGLING TONING MIST 125 ML :
Detta viktlösa, dagliga, utredande spray ger håret ett glansigt, frissfritt resultat. Passar perfekt för alla hårtyper. Denna superlätta leave-in toner justerar kranvattnets pH värde för att försegla hårets fjällskikt, för ett otroligt lent och glansigt resultat. Gör håret lätthanterbart och glansigt med hjälp av äppelcidervinäger som är ett naturligt adstringerande medel som även balanserar pH värde.

-En generös dos av ren, frisk pepparmyntsolja (2.3%) och 16 olika växtextrakt skapar en kylande effekt som uppfriskar både din hårbotten och ditt sinne.
-Ger volym från rötterna. Rikligt med lödder avlägsnar oljor och produktrester från hår och hårbotten för ett super-rent resultat, utan att utan att fördärva eller avlägsna väsentlig näring.
-Stimulerar cirkulation; lämnar även problematiska hårbottnar uppfriskade.
-Säkert för färgbehandlat hår; perfekt att använda med vår Rejuvenating Oil.
-Parabenfritt; säkert för keratinbehandlat hår.
-INTENSIV FÄRGVÅRD FÖR ALLA HÅRTYPER, MED SICILIANSK NEROLI
En revolutionerande ny metod för att skydda och återuppliva din hårfärg, på ett lätt sätt. Vårt rikliga vårdande komplex tillverkas med 19 olika essentiella oljor som motverkar friss medan håret genomträngs av viktlös fukt - vilket resulterar i livligare toner och slingor som skiner inifrån och ut. Everyday Beautiful™ Conditioner fungerar även utmärkt för att reda ur tovigt hår, förstärker överbehandlade strån och skyddar din färg mot urtvättning - så att du kan få uppleva din bästa hårdag, varje dag. Din hårfärg blir skinande från insidan ut.
-Denna superlätta leave-in toner justerar kranvattnets pH värde för att försegla hårets fjällskikt, för ett otroligt lent och glansigt resultat.
-Gör håret lätthanterbart och glansigt med hjälp av äppelcidervinäger som är ett naturligt adstringerande medel som även balanserar pH värde.
-En fjäderlätt blandning av essentiella oljor reder ut håret, tyglar statiskt och frissigt hår, och ger ifrån sig en lätt botanisk doft.
-Spraya på rent, tvättat hår—eller använd för att fräscha upp vid behov!
-Parabenfritt; säkert för färgat & keratinbehandlat hår.
  • Kategori:Leave-In
  • Artikelnummer:
    1244-362-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter