2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 2 veckor sedan

  Kallar detta för ”Mitt guld”

  Ja, jag hyllar många produkter men vissa märker ut sig och jag gillar recensera det jag gillar. Som med detta balsam. Balsamet säljs och utmärker sig för att vara unik, de använder en patentsökts teknik som bryter upp botaniska oljor i molekyler, så små att de kan gå in i djupet av hårstråna! Detta balsam säljs för att vara ett balsam som innehåller en frisättningsformel som ger fukt till håret kontinuerligt under flera dagar. Aminosyror ska reparera kluvna toppar. Håller det vad det lovar? Vad tycker jag?

  Jag har använt detta tillsammans med tillhörande schampoo så vet inte exakt vem som gör vad! Delvist kan jag hålla med. Det är fantastiskt vårdande och lite räcker långt och det vårdar håret så det blir väldigt mjukt och lent, som “nyklippt hos frisören -känsla” om man låter balsamet vara i 1-2 minuter!

  Jag säger att det är mitt guld, det ser ut som guld och är nästan lika dyrt känns det som 😊

  Jag har dissikerat tuben för att få verkligen få ut allt. Mer än jag brukar! Fotot är tagit nu då den är tom tyvärr. Jag kommer garanterat köpa om det fast inte just nu då jag har så många andra på gång! Men både Schampot och balsamet i samma serie gör under för håret, helst tillsammans. Balsamet ska jag nästa gång även prova som en ”leave in” i topparna och se om det också fungerar. Har läst någon som provat och som gillade resultatet! Den innehåller så mycket godsaker för stråna. Jag kan däremot inte bedöma om det ger fukt under lång tid! Jag tvättar håret för ofta för att bedöma om det ger av fukt allt eftersom och det jag sett så har jag inte märkt av något sånt. Skulle vara intressant och höra om någon som tvättar håret 1-2 gr i veckan har provat detta balsam! Jag gillar det starkt och kommer köpa om då jag har använt upp lite annat jag har på lager! Men 5 stjärnor av 5 möjliga ger jag den!

  #lykoinflutester #philipb #hårvård #tävling
  5 gillar

Philip B
Forever Shine Conditioner 175 ml

1 Betyg
819:-Rek. pris 1099:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

60 ml175 ml
Beskrivning
Ingredienser
FOREVER SHINE CONDITIONER
Det första gradvist utlösande balsamet någonsin som ger maximal spänst och glans som håller i sig i flera dagar.

-En verkligt ny teknologi: Fuktgivande växtextrakt behandlas under högt ångtryck som fördelar dem till mycket små molekyler som sedan sjunker in i håret och stärker det inifrån och ut.
-Transformerar alla hårtyper med omedelbara, dramatiska resultat: Återupplivar, definierar och motverkar frissiga lockar; gör blowouts snygga och livliga; och ger tunt hår en upplyftande och fyllig karaktär.
-Ett gradvist utlösningssystem av växtextrakter (tillverkat med naturliga safflor oleosomer) förser håret med varaktig glans, spänst och den milt förförande doften av ren oud.
-Parabenfritt; säkert för färgat & keratinbehandlat hår.

178ml

Köps ofta tillsammans

1368:-
1243:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter