Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Philips Male Grooming BT7085/32

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Den här kraftfulla stubb- och skäggtrimmern ger förstklassiga trimningsresultat. Stubbkammen är särskilt framtagen för att skapa den perfekta skäggstubben precis som du vill ha den. Det integrerade vakuumsystemet fångar upp hårstråna för mindre röra i badrummet. Fixa till polisongerna precis som du vill ha det. Zoomhjulet låser fast längdinställningen för en jämn och ordentlig trimning. Tryck på turboknappen för ökad fläkt- och klipphastighet.

Rörlig kam som automatiskt följer ansiktets konturer för en jämn trimning på ett enkelt och bekvämt sätt.Stubbkammen har utformats för att ge bättre sikt när du trimmar eftersom den inte har några framtänder. Om du använder trimmerns ände är det dessutom möjligt att få fina konturer, om du använder trimmern i en annan vinkel på huden får du mer kontroll över den individuella hårlängden. Den här kammen är idealisk för perfekt stubb eller en endagsstubb där varje detalj räknas.

  • Flerfunktionsdisplay för smidig visning av längdinställning. 
  • Reslåset förhindrar att produkten slås på av misstag när du har den i väskan.
  • Den inbyggda vakuummekanismen absorberar avklippta hårstrån under användningen och gör att du får ett renare handfat efter användningen.
  • Alla våra trimningsprodukter är gjorda för att hålla länge. De omfattas av en världsomfattande garanti som gäller i 2 år och har spänning för användning i hela världen.
  • Den här produkten har ett kraftfullt litiumjonbatteri med snabbladdning, så att du kan ladda produkten på bara 1 timme för 75 minuters användning.
Philips

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018