Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Philips Male Grooming HC3410/15

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

HairClipper i 3000-serien har utformats för att hålla länge, ge dig en snygg frisyr och ett önskat resultat. Den innovativa trimsaxen, bladen i rostfritt stål och den justerbara hårkammen ger en snabb, vass klippning, gång på gång. Du vet väl att du har 5 års garanti på denna produkt?

Kom igenom alla hårtyper med vår avancerade DualCut-teknik, som kombinerar en dubbelslipad trimsax med minskad friktionsteknik. Den innovativa trimsaxen är utformad för att prestera gång på gång, och klipper hår dubbelt så snabbt som vanliga Philips-klippare. Den känns extra trygg med ett robust stålskydd för ultimat varaktighet.Självslipande blad i rostfritt stål för en skärpa som varar.

Välja och lås enkelt den längdinställning du vill ha med den justerbara kammen som har 12 längdinställningar från 1 mm till 23 mm, med exakt 2 mm mellan varje längd. Du kan även använda den utan kam för en nära klippning på 0,5 mm.

Klicka bara för att öppna det löstagbara huvudet och snabbt frigöra och tvätta bladen.Alla våra trimningsprodukter är gjorda för att hålla länge. De omfattas av en världsomfattande garanti och har spänning för användning i hela världen. Registrera enkelt klipparen på www.philips.com/5years och lägg till 3 år på din 2-åriga Philips-garanti, så att du får en världsomfattande garanti på sammanlagt 5 år.

 

Philips

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 10 månader sedan

  Rakning

  Hejsan!
  Undrar om man kan använda denna rakapparat utan sladd? Det gäller Philips Male grooming HC3410/15.
  gillar
  • ann-louise
   för 10 månader sedan
   Hej Ivona! Nej, den här rakapparaten måste vara ansluten till strömkabeln för att du ska kunna använda den. Vill du ha en sladdlös rakapparat kan vi tipsa om exempelvis denna: https://www.lyko.se/harvard/varmeverktyg/klippmask...ming-hc544016-1 Vi hoppas att detta kan vara till hjälp för dig. Hör gärna av dig igen om du undrar över någonting mer. Ha en fin dag.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018