Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Philips Male Grooming RQ1155/81

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Rakapparaten ger en mjuk känsla och en slät rakning. GyroFlex 2D systemet anpassar sig lätt till ansiktets konturer och rakar till och med den kortaste stubben med sina DualPrecision-rakblad.

Med Aquatec våt- och torrtätning kan du välja hur du vill raka dig. Du kan få en bekväm torrakning eller en uppfriskande våtrakning med rakgel eller raklödder för extra komfort. DualPrecision-rakhuvuden rakar både långa hårstrån och kort stubb på ett behagligt sätt.

GyroFlex 2D-systemet justeras enkelt efter ansiktsformen, minimerar tryck och irritation och ger en hudnära rakning. SkinGlide och Super Lift & CutSkinGlide-rakytan med låg friktion glider smidigt över huden och ger en nära och enkel rakning. Systemet "Super Lift & Cut" med dubbla blad som är inbyggt i den elektriska Philips-rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån och ge en hudnära rakning.

Ändra stil med det hudvänliga skäggtrimmertillbehöret. Välj mellan fem längdinställningar för att få allt från den perfekta tredagarsstubben till ett kort, prydligt skägg. De rundade kanterna och kammarna förhindrar hudirritation.

Philips

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018