Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Philips PowerTouch Rakapparat PT860

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Philips PowerTouch Rakapparat PT860
Rakapparaten ger dig en morgon med kraft med det nya Philips PowerTouch systemet. Det ger dig fler minuter för användning, är helt tvättbart och har bevisad Lift&Cut-prestanda. Med PowerTouch kan du göra dina morgonrutiner i ett nafs.

QuickRinse system
Tack vare QuickRinse systemet rengör man enkelt rakapparaten genom att skölja av den under kranen. Med den inbyggda hårbehållaren tömmer man snabbt rakapparaten.

Uppladdningsbar
En uppladdning räcker till c:a 17 rakningar/50 minuter. Total laddningstid till fullt laddad är endast 1 timme! Om du snabbt behöver raka dig men batteriet är slut kan man göra en snabbladdning på 3 minuter för en rakning.

LED-indikator & Enkel att rengöra
PhilipsPT860/17 är utrustad med 1 LED- indikator som indikerar laddning, låg batterinivå, fullt batteri samt indikerar snabbladdning.

Lätt att rengöra
Rakapparaten har en hårbehållare som men tömmer mycket lätt efter användning, sen är det bara att skölja av den under kranen. Man får även med en rengöringsborste och en skyddshylsa för rakapparaten.

Dynamisk konturavkänning & DualPrecision
DualPrecision rakhuvudena är utformade på sådant vis att den har rännor för rakning av normala hårstrån och hål för rakning av den kortaste stubben. Rakapparaten anpassar sig även automatiskt till alla konturer såsom haka, kindben, hals och övriga delar av ansiktet för en enklare rakning.

Super Lift & Cut-system
Systemet med dubbla blad som är inbyggt i rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån för att ge en hudnära rakning. Resultatet blir en nära och behaglig rakning. Den breda, uppfällbara trimsaxen är perfekt för att ansa polisonger och mustasch

Egenskaper
 Uppladdningsbar
 Lift & Cut
 Tvättbar
 LED- indikator
 Kort laddningstid
 Hårbehållare
 Trimmer
 2 års garanti

Philips

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018