Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Philips Rakapparat S9111/31

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Perfektion vid varje drag. Klipper 20 % mer hår* vid varje drag. Shaver 9000 är vår mest avancerade rakapparat hittills. Den unika konturdetekteringstekniken ger ovanligt bra täckning över varje kontur i ansiktet, och V-Track-systemet riktar hårstråna i den bästa klippriktningen för en nära rakning. 
Riktar hårstråna perfekt för en nära rakning. De patenterade V-Track-precisionsbladen riktar varsamt varje hårstrå i den bästa klippriktningen, även de som ligger platt och hårstrån med olika längd. Rakar 30 % närmare med färre drag och håller din hud i toppskick.

Böjer sig i åtta olika riktningar för ett suveränt resultat. De nya fullständigt flexibla rakhuvudena som kan böjas i åtta riktningar maximerar anpassningen till ansiktet, vilket kräver mindre ansträngning i varje drag. Dess oberoende rörelser gör att 20 % fler hårstrån fångas upp för en ren rakning med färre drag.

Super Lift & Cut Action lyfter hårstråna för en behaglig nära rakning. Systemet med dubbla blad som är inbyggt i den elektriska Philips-rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån och ge en hudnära rakning.

Aquatec för våt- och torrakning för bekväm torrakning och uppfriskande våtrakning. Med Aquatec-tätning för våt- och torrakning kan du välja hur du vill raka dig. Du kan få en bekväm torrakning eller en uppfriskande våtrakning med rakgel eller raklödder för extra komfort

Skäggtrimmer med fem längdinställningarSkonsam skäggtrimmer med klickfäste för variation av stilar: för allt från tredagarsstubb på 0,5 mm till ett kort skägg på 5 mm; rundade kanter och justerbar kam för att förhindra hudirritation.

Intuitiva ikoner gör funktionerna enkla att använda. I det intuitiva teckenfönstret visas relevant information, vilket gör det möjligt för dig att få ut maximala prestanda av din rakapparat:
- Batteriindikator med tre nivåer
- Indikator för rengöring
- Indikator för låg batterinivå
- Indikator för byte

Philips

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018