Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Philips Rakapparat YS534/17

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

3-i-1-verktyget med click-on-funktion som ger dig lent ansikte, en perfekt stubb eller en kroppstrimning på ett superenkelt sätt. Kropps- och ansiktshår har stort intryck på ditt utseende, och med Philips Click & Style kan du skapa din egen unika stil! Du sätter enkelt fast tillbehören med ett klick: ett tillbehör för rakning (shavern), ett för trimning av ansiktshår (trimmern) samt ett tillbehör för bodygrooming (bodygroomer). Alla tillbehör och delar i Philips Click & Shave är vattentäta och går att använda med eller utan raklödder samt när du duschar.

SmartClick-funktionen gör att du enkelt klickar fast det tillbehör du vill ha och förvandlar Click & Style till en rakapparat, skäggtrimmer eller kroppstrimmer. När du vill byta är det bara att klicka av den igen. För en nära och slät rakning klickar du fast tillbehöret för rakning. För styling som stubb, mustasch- eller skäggtrimning klickar du fast trimmern. När du vill trimma håret på kroppen klickar du fast bodygroomern.

Raktillbehöret har dubbelroterande skärhuvuden som är utformade för enkel och slät rakning utan skärsår eller hudirritation. Philips Click & Shave är bra för dig med känslig hud, men använd raklödder eller använd den i duschen om du vill ha en extra skonsam rakning.

Skapa din egen unika stil – från perfekt stubb till trimmad mustach eller skägg. Ändra ditt utseende med precision, och prova olika längder vid rakningen eller stylingen för att utforska vilken stil som passar dig bäst. Skölj under rinnande vatten om du vill rengöra.

Välj mellan 5 längdinställningar: 1 mm för perfekt 3-dagars stubb till 5 mm för ett kort skägg. Inställningarna för det enkelt för dig att experimentera med din rakning för att utforska vilken look som passar dig bäst.
Enkel och säker trimning och rakning av hår på hela kroppen. Bodygroomerns design gör att rakningen är extra skonsam för känslig hud. Rundade kammar och pärlemorskimrande kanter förhindrar hudirritation för tillförlitlig och jämn trimning över hela kroppen. Den går även att använda i duschen.

Philips

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018