Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Philips Rakapparat S728/17

Bli först med att betygsätta produkten
995:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Få ett lent ansikte, perfekt stubb och en kropptrimning på ett superenkelt sätt med det här 3-i-1-verktyget.

Det finns tre separata tillbehör: för rakning, kroppstrimning och grooming. Bara att välja vilken du vill ha, klicka fast den i handtaget och köra.

SmartClick-fästsystemet gör det enkelt att förvandla din Click&Style till en rakapparat, skäggtrimmer eller Bodygroom. Du behöver bara knäppa fast tillbehöret på handtaget för att fullända din stil. Knäpp bara på det tillbehör du behöver på handtaget och förvandla den till en rakapparat, skäggtrimmer eller kroppstrimmer. Knäpp av det igen när du är klar.

För ett slätt ansikte väljer du rakapparaten. För en perfekt stubb tar du trimmern. Vill du ha en len kropp? Använd kroppstrimmern.

Ett verktyg, alla stilar. Våtrakning med raklotion för extra hudskydd, eller bekväm torrakning. Det dubbelt roterande rakningstillbehöret är utformat för en nära och ren rakning utan skärsår.

Rakhuvudena rör sig i 3 riktningar för att enkelt följa ditt ansiktes kurvor. Skapa allt från en perfekt stubb till prydligt trimmat skägg eller mustasch. Var kreativ, sedan är det bara att skölja under kranen för att göra rent apparaten.

Välj mellan 5 längdinställningar: 1 mm för perfekt 3-dagars stubb till 5 mm för ett kort skägg. Rundade kammar och patenterade pärlformade kanter förhindrar hudirritation för tillförlitlig och jämn trimning över hela kroppen. Trimma och raka allt kroppshår bekvämt i duschen om du vill.

Miljövänliga produkter från Philips kan minska kostnaderna, energiförbrukningen och koldioxidutsläppen. Hur? De ger avsevärda miljöförbättringar på ett eller flera av Philips miljöfokusområden - energieffektivitet, förpackning, farliga ämnen, vikt, återvinning och kassering samt tillförlitlighet under produktens livstid.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019