Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Philips Skäggtrimmer BT9280/32

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Philips BEARDTRIMMER Series 9000
Högsta precision med världens enda skäggtrimmer med laserguide. 82 % av 48 testpiloter hos Smartson rekommenderar BeardTrimmer 9000. Få full kontroll över konturklippningen med den exklusiva laserguiden. Med guiden kan du på ett tryggtsätt få exakta och symmetriska konturer. BeardTrimmer 9000 har hittills fått fantastiska betyg.

Precision
Använd den unika laserguiden för exakta, symmetriska resultat. Zoomhjulet "låser fast" din valda längdinställning. Dubbelsidig trimmer: 32 mm- och 15 mm-sida för optimal precision. Stubbinställningen på 0,4 mm ger dig 3-dagarsstubb varje dag. Hudvänlig prestanda, hudvänliga blad med hög prestanda för den perfekta trimningen.

Lättanvänd
100 % vattentät för enkel rengöring. Detaljkam för precision och skäggkam för kontroll. LED-displayen visar tydligt din valda längdinställning. LED-display visar batterinivån.
 
Världens första laserguide
Den unika laserguiden projicerar en skarp ljusstråle som fungerar som en vägledning innan du börjar trimma. Den markerar området där hårstråna klipps av så att du alltid får det resultat du vill ha.

17 längdinställningar
Välj din önskade trimlängd genom att vrida på zoomhjulet på handtaget till önskad längd. Din valda längd är nu "låst" för en jämn och exakt trimning.   

Dubbelsidig trimmer
Om du tar av kammen med justerbar längd har du en vändbar, dubbelsidig precisionstrimmer. Ena sidan är en effektiv trimmer på 32 mm. Om du vänder på den har du en 15 mm bred precisionstrimmer som är perfekt för små ytor, som under näsan eller runt munnen. Den ger en mycket nära trimning samtidigt som den skyddar din hud, och tack vare det lilla formatet och den vinklade designen är det enkelt att se när du jobbar med tunna linjer och detaljer.

100 % vattentät
Rengör trimmerhuvudet genom att skölja det under kranen.   

Perfekt 3-dagarsskägg varje dag
Om du vill ha en perfekt 3-dagarsstubb kan du använda trimmerns kortaste inställning på 0,4 mm. Om du vill ha ett vältrimmat långt skägg är det bara att justera inställningen till önskad längd.

Detalj- och skäggkammar
Detaljkammen ger dig större precision när du trimmar. Använd den istället för skäggkammen när du vill komma åt på svåråtkomliga ställen eller för att jämna till kanterna på skägget. Skäggkammen ger dig större kontroll så att du kan få en snabb och jämn trimning.   

LED-skärm
LED-displayen visar din valda längdinställning i millimeter, så att du alltid kan vara säker på att få den stil du önskar.LED-displayen anger batterinivån så att du aldrig behöver oroa dig för att apparaten ska sluta fungera.

Hudvänlig, högpresterande 
Bladen håller skärpan, så de alltid klipper håret snyggt och effektivt, och har även rundade bladspetsar och kammaren som förhindrar hudirritation.

Philips

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018