Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Phytomer Citadine Starter Kit

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Souffle Marin Cleansing Cream 15 ml- En skön syresättande, lätt löddrande rengöringskräm. Den rengör skonsamt på djupet samtidigt som den skyddar mot yttre angrepp. Den har en kraftfullt avgiftande... egenskap som håller i 24 timmar.

En perfekt rengöring för en stressad hud som får utstå mycket miljöpåfrestningar och som behöver få mer lyster.

Marine Scrub Creamy Exfoliant 15 ml- Denna milda creme-skrubb rengör och exfolierar huden och får den att se klarare och jämnare ut samt med mer lyster. Applicera på torr hud & exfoliera försiktigt med cirkulerande rörelser.

Citylife Face and Eye Contour Sorbet Cream 15 ml- är en 24h-creme till både ansikte och ögon. Skyddar huden mot föroreningar tack vare marint socker och blåalger. Stärker fuktbarriären och hämmar även bildningen av hyperpigmenteringar som orsakas av föroreningar.

Hudens struktur förbättras och linjer och rynkor minimeras. Den rika ""sorbet"" formulan plumpar huden och återställer fuktbalansen. Passar alla hudtyper, speciellt trött och torr hud.

Hydrasea Night Plumping Rich Cream 15 ml- erbjuder intensiv fukt, både på ytan och på djupet. Efter första applicering upplevs huden fullständigt fuktmättad. Natt efter natt blir huden plumpad och revitaliserad.

Souffle Marin Energizing and Oxygenating Serum 3 ml- Ett serum som tillför syre och energi till huden, som efter en promenad längs havet. Ger direkt en frisk och fräsch lyster i huden. Souffle Marin, Marine Breeze energizing oxygenating serum är ett skyddande och syresättande serum som fångar upp alla yttre föroreningar som annars bryter ner och skadar huden, huden behåller sin styrka och lyster.

Hydrasea Thirst-relief Rehydrating Mask 5 ml- ger huden ultimat återfuktning. Masken är designad för att verka både kort- och långsiktigt fuktgivande för en fastare... och mer ""plumpad"" hud. Återställer en fuktfattig hud med sin krämiga formula och kraftfulla blandning av algextrakt, antioxidanter och aminosyror.

Resultatet blir en strålande och ungdomlig hy. Verkar både som törstsläckare och som fuktbindare på huden med hjälp av nyckelingredienser som bruna alger och havtorn. Mättar huden med fuktgivande ingredienser som panthenol, jojoba och sheasmör och stärker hudens egen kapacitet att stå emot uttorkning.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018