Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

PIXI Best Of Bright Kit

4 Betyg
299:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Med detta kit får du testa Pixis tre storfavoriter - Glow Mud Cleanser, Glow Tonic och Glow Mud Mask. Dessa tre produkter kommer tillsammans att ge dig en hy som strålar - rengjord på djupet, exfolierad och jämn och klar hudton. Att få den där kända Pixi-lystern har aldrig varit enklare!

Glow Mud Cleanser:
Använd morgon och kväll. Applicera på vått ansikte och massera varsamt i 30 sekunder. Skölj rent med ljummet vatten. Undvik området kring ögonen. För bästa resultat - följ upp med Pixi Glow Tonic.

Glow Mud Mask:
Använd på kvällen. Applicera ett tunt jämnt lager på rengjord hy. Undvik ögonområdet och låt sedan verka i 15 minuter. Skölj noggrant. Använd masken två till tre gånger i veckan eller vid behov. För bästa resultat - följ upp med Pixi Glow Tonic.

Glow Tonic:
Använd morgon och kväll på rengjort ansikte. Fukta en bomullsrondell med Glow Tonic och svep över ansikte, hals och dekolletage (undvik området kring ögonen).

PIXI

Gåva på köpet

PIXI Glow Tonic GWP
Rek. pris 99:-
Medföljer när du köper två valfria produkter från PIXI.

Köps ofta tillsammans

PIXI Best Of Bright Kit
bareMinerals Original SPF 15 Foundation Fairly Light
Pris för allt
694:-

Köps ofta tillsammans

PIXI Best Of Bright Kit
Dermalogica Skin Kit Normal/Torr
Lyko Bath Sponge Grey
Pris för allt
787:-

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
  • Perfekta kitet!

    Tre favoriter i ett fint paket! Glow Mud Cleanser, djuprengör ordentligt och lämnar huden med en fin jämn lyster. För mig som lätt blir väldigt ytorr så stramar det lite i huden på mig efteråt. Men då kommer Glow Tonic in i bilden – ett fantastiskt ansiktsvatten som verkligen återfuktar och ökar fastheten i huden. Och masken, Glow Mud Mask, ger en matt och ren känsla. Perfekt om man lätt får lite oljiga partier i ansiktet, att lägga denna vid behov!


    denice.stengard
    2017-01-09 20:30
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017